Kos
III. 21. – IV. 19.

Kedvez a mai nap mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügy intézésének. De ha rokonnak kívánsz vásárolni, akkor most kell a tettek mezejére lépned, mert talán olcsóbban hozzájuthatsz ahhoz, amire szükséged van. A sorban állás viszont megőrjíthet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A barátaid, jó ismerőseid között vannak olyanok, akiket meg kellene becsülnöd, mert ők önzetlenül szeretnek téged. A kollégáid között is vannak, akikkel az értékrended különbözik, de ha el tudod őket fogadni, a te életed is sokkal könnyebbé válhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan személyekkel is kijöhetsz, akikkel eddig talán nem is kommunikáltál. Ha párkapcsolatban élsz, akkor megtörténhet, hogy a partnered viselkedése miatt átgondolod a terveidet, és változtathatsz is rajtuk úgy, hogy neked jó legyen.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Belsőleg és külsőleg egyaránt harmonikus állapotba kerülhetsz és az életed szinte minden területén éreztetni fogja kedvező hatását. Különösen a kapcsolataid lehetnek nyugodtak és kellemesek. Még az is lehet, hogy új barátokra tehetsz szert…

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A szokásosnál könnyebbnek találhatod az esetleges személyes vagy tárkapcsolati problémák rendezését és ennek most el is jött az ideje. Barátaiddal, vagy szeretteiddel kellemes estét tölthetsz együtt. Balesetveszélyes a nap, légy óvatosabb!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Megtörténhet, hogy a belső és a külső világod egyensúlya a mai napon felbillenhet. Főleg akkor, ha az érzelmi életedet elhanyagoltad. Akkor olyan feszültség támadhat, amelyet nem lesz könnyű felszámolni. Barát támogatását fogadd el!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon képes lehetsz az érzelmeid és az értelmed egyensúlyát fenntartani, aminek a hatására fantasztikus lehet ez a mai nap. Érdemes nagyobb vásárlást bonyolítani, mert az is lehet, hogy olcsóbban juthatsz hozzá fontos dolgokhoz.

 

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nagyszerű lehetőség kínálkozhat a mai napon arra, hogy rendbe szedd azokat a dolgokat, amelyek miatt olykor szorongóvá válsz, amelyek miatt nehezebben jöhet álom a szemedre. Ha hosszú hétvégét tervezel, akkor pompásan érezheted magad.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kiváló eredményt érhetsz el a mai napon a munkában, megélhetésben. Ha változtatni szeretnél, akkor itt a ragyogó alkalom. A feletteseddel is most kellene őszinte beszélgetést bonyolítani, mert megértőbb lesz, és a célodat elérheted.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan időszak veheti a mai nappal kezdetét, amely a gondolkodásmódodat és a nézeteidet teheti próbára. Minden irányból záporozhatnak az információk és neked nagyon jól oda kell figyelni a rejtett finomságokra, ami a sorok között megbújik.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai nap bátran nevezhető a kommunikáció napjának is, amikor képes leszel teljesen világosan kifejezni magad, és nem esik nehezedre mások meghallgatása sem. Ha tanulmányokat folytatsz, fogékony vagy, és a tudásszomj is hajthat…

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan eseményről szerezhetsz tudomást, amely mélyen elgondolkodtat a saját halandóságoddal kapcsolatban is. Érdemes lenne belekezdeni olyan mozgásformába, amely nem terheli meg az ízületet, és könnyedén végezheted.