Kos
III. 21. – IV. 19.

A pénz most úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz. Nagyon jól tudod képviselni anyagilag a saját érdekeidet, ezért most kellene még a kényesnek tartott témákkal is előhozakodni. Ma érdemes biztosítási, banki ügyeket is intézni.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy valakinek a kedvessége, figyelmessége szinte elvarázsol. De az is lehet, hogy olyan ajándékot kapsz, amelyre nem számítottál, és amely kellemes meglepetésként érhet. Utazás során fantasztikus élményben lehet részed.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Akkor is folyadékot kellene elkortyolnod, ha nem vagy szomjas. Ugyanis az esetleges fejfájásnak a folyadék hiánya az oka. A mai nap alkalmas arra, hogy igazán nagy terveket szövögess, mert a sors a segítségedre lesz ezeknek a megvalósításában.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a szakmádban, a hivatásodban a mai napon előbbre léphetsz. Vagy olyan elismerésben lehet részed, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Nagyobb vásárlás bonyolítását inkább halaszd holnapra, mert ma olyasmit is vehetsz, amire nincs szükséged.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A rokonaiddal való kapcsolat a mai napon fontosabbá válhat. Különösen azokkal, akikhez anyagi ügyeid fűződnek. Ha van testvéred, akkor nem érdemes nagyobb erőket fektetni abba, hogy meggyőzd őt egy olyan dologról, ami neked fontos, neki nem.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Elérkezett a pillanat, hogy felvedd a kapcsolatot a tudatalattiddal és teljesen őszintén kiértékeld a belső világodat, valamint a másokhoz való viszonyaidat. A mai napon olyan csillagállások jönnek létre, hogy a rossz szokásaidtól könnyedén megszabadulhatsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A kapcsolataidra a mai napon a nyugalom lehet a jellemző, különösen akkor, ha elfogadod a kialakuló helyzetet. Energiaszinted a magasban szárnyalhat, és szinte mindennel könnyedén meg tudsz birkózni. Randevúra fantasztikus a mai nap.

 

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Erőd teljében lehetsz a mai napon, amikor úgy érezheted, az életedben minden a legnagyobb rendben van. Ha netán akadály merülne fel, akkor azzal könnyedén megbirkózhatsz. Ha szülő vagy, gyermeked elvarázsolhat. Régi barát feltűnhet a színen.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon kissé fáradtnak, kimerültnek érezheted magad. De az eszed a helyén van, és a másokhoz fűződő kapcsolataidból is sokat profitálhatsz. Ha szeretnél állást változtatni, akkor elérkezett a ragyogó pillanat…

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Az érzelmeid a mai napon jobban előtérbe kerülhetnek, és ez esélyt adhat a dolgok jobb megértésére. Ha őszintén és bátran szembe tudsz nézni velük, jelentős változás veheti kezdetét az életedben. Barátot ne nyaggass azzal, amihez nem érez kedvet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A kihívás vagy a lelkedből jön, vagy valaki más részéről. Ami nem más, mint lehetőség arra, hogy bebizonyítsd magad és mások előtt, hogy a helyes úton jársz. De azt is megmutathatod, hogy képes vagy kitartani a terveid mellett, és megvalósítani azokat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan dolgok hangozhatnak el a mai napon, amelyek miatt elvarázsoltnak érezheted magad. Ha még nem vagy szerelmes, akkor Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akiért rajonghatsz…