Kos
III. 21. – IV. 19.

Rendkívül ambiciózus lehetsz a mai napon, és ez azért jó, mert képes vagy tökéletesen képviselni az érdekeidet, a terveidnek egy részét most meg is valósíthatod. Viszont egy téma végére csak a későbbiekben tehetsz pontot.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai nap legfontosabb feladata: alkalmazkodás a környezetedben élőkhöz. A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, hogy úgy érezheted: táncot járnak az idegeiden. Ha képes vagy megértően viselkedni egy kollégával, nem lesz okod panaszra.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Nem alkalmas a mai nap arra, hogy minden erőddel belevesd magad a munkába. Ha mégis ezt kell tenned, akkor legalább maradj tárgyilagos és tartsd magad takarékon, amennyire csak lehet. Hivatalos ügyek intézésére remek ez a mai nap.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon a saját szükségleteidre kellene koncentrálnod, és feltölteni az energiaraktáraidat. Amelynek hatására erősebb lehet az önbizalmad, és olyan dolgokat is elérhetsz, amelyeket talán csak a legmerészebb álmaidban láthattál.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Amennyiben a mai napon az általad értékesnek tartott dolgokkal foglalkozol, akkor az élet több területén is előre léphetsz. Ráadásul most nagyon jól értesz a pénzcsinálásához. Érdemes azonban átgondolni és számba venni az értékeidet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy olyan valaki juthat többször az eszedbe, akivel már nem vagy kapcsolatba. Talán a lelked legmélyén sajnálod, hogy a dolgok így történtek. Próbálj meg a mai napon a feladataidra koncentrálni, mert sikeres lehetsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon támadás érhet, ami azért ne szegje a kedvedet, mert amit csinálsz, abban sikeres lehetsz. És az irigyeid támadásba lendülnek. Kiváló a mai nap randevúra, mert talán álmaid hercegével/hercegnőjével jöhetsz össze.

 

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon fáradhatatlan lehetsz, és ha szeretnél valami nem mindennapi dolgot véghezvinni, akkor erre ragyogó lehetőség kínálkozhat. Közlekedés során bosszúság érhet, de az is lehet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, akitől felmegy a vérnyomásod.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon érdemesebb nagyobb vásárlást bonyolítani. Illetve minden bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket intézni. A gondolat teremtő erejét a mai napon élvezheted, mert ami megfordul a fejecskédben, az gyorsan meg is valósul.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Megtörténhet, hogy a mai napon többet foglalkozhatsz olyan dolgokkal, mint az elmúlás, a mi végre születtünk kérdését is felteheted magadnak, amelyre meg is érkezik a válasz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kiváló a mai nap arra, hogy valami egészen új dologba kezdj, mert hallatlanul sikeres lehetsz. De az is lehet, ha tanulmányokat folytatsz, remek eredményt érhetsz el. Bírság- és balesetveszélyes a mai nap, légy a megszokottnál sokkal óvatosabb!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Törődj többet saját magaddal. Baráti kapcsolat működésébe most neked kell több erőt és energiát fektetni. Mert neked lesz nagyobb szükséged rá.