Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon tele lehetsz életörömmel, tetterővel. Ez egy fantasztikus nap, amikor önmagadat kívánod adni, szinte minden helyzetben. Nincs hangulatod a taktikázáshoz. Arra azonban ügyelj, hogy ne légy tapintatlan, ne bánts meg senkit.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy a mai napon meg akarod magad mutatni a világnak. De az is lehet, hogy érzed, változtatásra van szükség, aminek az élére is állhatsz. Ha megteszed a kezdő lépést, akkor önmagadat hozhatod előnyös helyzetbe.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Előfordulhat, hogy a mai napon elismerésre vágysz, és szeretnél a középpontban állni. Ne félj kimutatni, hogy milyen nagyon nagy szükséged lenne erre, mert megkaphatod, amire vágyakozol, ami jó hatást gyakorolhat a jövődre.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az a csoda is megtörténhet, hogy a munkádban örömödet lelheted a mai napon. Ráadásul némi elismerésre is szert tehetsz, és ezzel megalapozhatod, hogy szinte egész héten jó legyen a kedélyállapotod. Vásárlásra kiváló ez a nap!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Jól érezheted magad a bőrödben a mai napon, amikor érdemes lenne a munkát félretenni, és olyan dolgokkal foglalkozni, amit igazán szeretsz. Ha ez a munkád, akkor olyan elismerésben részesülhetsz, amely miatt örömkönnyek csilloghatnak a szemedben.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Barátságos lehetsz, szórakozni vágyhatsz. Szinte mindenhez könnyedén hozzá tudsz állni, és ezzel jó benyomást tehetsz a környezetedben élőkre. Ha utazol, fantasztikus élményekben lehet részed. Ha most tervezel utazást, a legjobbkor teszed.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon érdemes bármilyen ügyben olyanokkal beszélgetni, akik kívülről látják a helyzetedet, és a lehető legjobb tanácsot adhatják, amivel sikert sikerre halmozhatsz. Kolléga viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Ne mondj neki semmit.

 

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon nagyobb koncentrációra van szükség, amivel megvalósíthatod még a legmerészebb álmaidat is. Viszont a hatalmi pozícióban lévő személyekkel szemben tarts legalább három lépés távolságot, így elkerülheted az összetűzést.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a viselkedésed miatt egy olyan személy érezheti fenyegetve magát, akivel neked jó kapcsolatot kellene kialakítani. Ezért nagy szükség van a diplomatikus viselkedésedre, mert ezzel valósíthatod meg a terveidet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Magabiztosnak érezheted magad, és a sugárzó nyugalmadnak köszönhetően talán előnyös helyzetbe is kerülhetsz. De az is lehet, hogy a higgadtságodnak köszönhetően tehetsz egy régi probléma végére pontot.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon nemcsak a főnököddel, a kollégáiddal, hanem még a raplisabb rokonaiddal is nagyon jól kijöhetsz. Biztonságban érezheted magad, amelynek hatására nyugodt és bizakodó lehetsz, ami jó hatással van a kapcsolataidra.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy közeli barátaiddal töltsd az idődet. Inkább a feladataidra kellene koncentrálnod, mert itt adódhatnak olyan helyzetek, amelyek miatt károkat szenvedhetsz el. Nagyobb vásárlás bonyolítására jó a nap!