Kos
III. 21. – IV. 19.

Remek alkalom kínálkozik ma arra, hogy a baráti kapcsolataidat ápold. Ha jó ismerősökkel töltöd a napod egy részét, akkor olyan beszélgetéseket folytathatsz, amelyekből sokat tanulhatsz. Ráadásul remek vendéglátónak bizonyulhatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ez a mai nap összességében jónak mondható, amikor olyan dolgokat tehetsz, amelyekhez igazán kedvet érzel. Bármilyen az idő, légy többet a szabad levegőn, és ha lehet, sportolj, mozogj, mert ez jó hatással van testedre, lelkedre egyaránt.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan esemény történhet, amely miatt elgondolkodhatsz a jövődön. Különösen, ha olyan párkapcsolatban élsz, amelyben magányosnak érzed magad, vagy ahol nem bírod már tovább az alkalmazkodást.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A kegyes hazugság napja is lehetne ez a mai nap, mert olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor nem szabad őszintének lenni. Mert, ha így cselekszel, akkor vigaszt nyújthatsz. Ne sajnáld a pénzt olyasmire, amitől jobb lehet a hangulatod.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Amennyiben a mai napon nem lesz központi témád a pénz, akkor ez a nap igazán jónak mondható. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel többet kellene foglalkoznod, akinek szüksége van a te figyelmedre, szeretetedre, gondoskodásodra.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Az lenne a legjobb, ha képes lennél magaddal foglalkozni. Olyan dolgokat tennél, amelyek hatására jól érezheted magad a bőrödben. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a szigorúan kettesben eltöltött idő még közelebb hozhat benneteket egymáshoz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Megtörténhet, hogy most derül fény arra, hogy akiben hittél és bíztál, az kijátszott, becsapott, félrevezetett. Ha nem muszáj, akkor ma ne dolgozz, csak lógasd a lábad. Ha ez nem lehetséges, akkor a munkához úgy kellene hozzáállnod, hogy más is hozzáférjen.

 

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kedvez az idő a hosszabb távú tervek készítésének. Illetve, minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor a mai napon kellene forgatnod a könyveket, mert az agyad úgy működik, mint a szivacs.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A megérzéseid a mai napon átlagon felül jól működhetnek, ezért hallgatnod kellene rájuk. Ha hasznát veszed a hatodik érzékednek, elkerülhetsz egy nehéz helyzetet. A konyhában is jeleskedhetsz, kipróbálhatnál egy új receptet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Töltsd társaságban a mai napot, mert jól érezheted magad. Még az is lehet, hogy te állsz majd a figyelem középpontjába, ami jó hatást gyakorolhat a kedélyedre. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy elnézőbb, támogasd őt.

 

x=”” parallax_image=”” el_id=””]

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy te leszel a vendéglátó ezen a napon. Nem szabadna új étel vagy süteményes receptet kipróbálni, mert ezen a téren nem állsz most a helyzet magaslatán. Maradj csak a régi, jól bevált receptek mellett.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Felszabadultabban érezheted magad, véget ér az az óriási nyomás, amely miatt talán heteken keresztül emésztetted magad. A mai napon még próbálj meg lazítani. Nagyon jó hatást gyakorolhat rád minden művészetekkel kapcsolatos tevékenység.