Horoszkóp 2017.04.30.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Agytekervényeid a mai napon ötödik sebességbe kapcsolhatnak, és olyan dolgokra kaphatsz választ, amelyek eddig talán a tabu témák körébe tartozhattak. A mai ötleteidet írd le, mert csak később valósíthatod meg.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon jó alkalom kínálkozhat arra, hogy eredeti módon közelíts meg egy régi keletű problémát. Ez ugyanis a felfedezéseknek és izgalmas kihívásoknak lehet a pillanata. Egy mai találkozás felvillanyozhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az lenne a legjobb, ha ma valami olyasmit csinálnál, ami bátran nevezhető különlegesnek. Régi barátság, vagy ismeretség részéről óriási meglepetés érhet, amelynek hatására az érzelmeid hullámzóvá válhatnak.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan dolgokban jeleskedhetsz a mai napon, amelyek újszerűen láttathatják veled a világot. A mai napon tehetnél valami eredeti, hétköznapinak nem nevezhető dolgot. Lazíts, hagyd csak úgy megtörténni a dolgokat…

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Éberebb és szellemileg frissebb lehetsz, mint valaha. Sok dolgot fogsz most érdekesnek és izgalmasnak találni, bármi legyen is az. Megérzéseid is tökéletesen működhetnek, hallgass rájuk, és sikert sikerre halmozhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon nem leszel a jól bevált rutin foglya, ami azért jó, mert szinte egész nap új ötleteid támadhatnak. Illetve a környezetedben is olyan esemény történhet, amely miatt minden okod meglehet a jókedvre, az örömre.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Próbálj meg ma pihenni. Lógasd a lábad, és hagyd, hogy mások kiszolgáljanak: többen kereshetik a kedvedet. Ne hozz fontos döntést, mert ezt később nagyon megbánhatod.

 

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel futhatsz össze, akivel nagyon régen találkoztál. De az is lehet, hogy olyan dolgot csinálsz – különösen, ha szülő vagy -, amely újszerűnek mondható, és amiben roppant sikeres lehetsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Megtörténhet, hogy a mai napon kommunikációs zavarok lépnek fel, és olyan félreértésre kerülhet sor, amely miatt kinyílhat még a bicska is a zsebedben. Ezért a fontosabb megbeszélést jól tennéd, ha elhalasztanád.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A megbeszéléseket és a nagy tervek készítését tedd át máskorra. Foglalkozz inkább komoly odafigyelést igénylő aprólékos szellemi munkákkal. Próbálj meg felülkerekedni a negatív gondolkodásodon. Egy barátot hívj fel.

 

x=”” parallax_image=”” el_id=””]

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Intenzív szellemi tevékenységre, fegyelmezett odafigyelésre a részletekre és a napi feladatok gyakorlati vonatkozásával való foglalkozásra kiváló ez a mai nap. Egy igazán jó beszélgetést is lefolytathatsz most, amiből sokat tanulhatsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Töltsd a napodat olyan emberek társaságában, akiket szeretsz, akiknek a szavára adsz, és akik esetleg meg tudnak nyugtatni egy olyan helyzetben, amikor úrrá lehet rajtad a teljes bizonytalanság. Szomszéddal ne kerülj összetűzésbe.