Horoszkóp 2017.04.29.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon olyan eseményre kerülhet sor, amely a későbbiekben nagyon jó hatást gyakorolhat az anyagi helyzetedre. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a társaságát élvezheted.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon a pénz állhat figyelmednek a középpontjába. Olyan váratlan esemény is történhet, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Próbálj meg higgadt maradni, így kerülheted el a nagyobb veszteségeket.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan dolgok juthatnak a mai napon a tudomásodra, amelyek miatt elkezdhetsz hosszabb távon tervezni. De az is lehet, hogy egy találkozás miatt örömkönnyek csilloghatnak a szemedben. Ha wellnessben vagy, jól érezheted magad.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor olyan elképesztő szituációnak lehetsz a szem- és fültanúja, ami talán hatással lesz az értékrendedre. Vagyis másként ítélsz meg dolgokat, mint eddig.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Előfordulhat, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod, amihez kevesebb kedvet érzel, de muszáj megtenned, a saját jól felfogott érdekedben. Ha most bonyolítasz nagyobb vásárlást, akkor fantasztikus pillanatokat élhetsz át.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Az érzelmeidre a mai napon a felfokozottság lehet a jellemző, ennek hatására olyan dolgokba is belevághatsz, amelyről korább talán úgy gondoltad, képtelen vagy rá. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Jó lenne, ha a mai napon az időd nagy részét kommunikációval, találkozással töltenéd. Ugyanis, ha a ma hallottakat megfogadod, akkor a következő időben még olyan dologban is sikeres lehetsz, amiben eddig nem.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Fantasztikus lehet ez a mai nap, különösen, ha a családod tagjai körében töltöd. Előfordulhat, hogy olyan valaki jelentkezhet, akire egyáltalán nem vagy kíváncsi. De jól tudod kezelni ezt a helyzetet, így nem lesz probléma.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek úgy hatnak, mintha hájjal kenegetnének. Örömöd is határtalanná válhat, különösen akkor, ha szülő vagy. Csemetéd olyan dologgal állhat elő, ami örömmel tölthet el.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Megtörténhet, hogy konfliktus támadhat közeli kapcsolatodban. Minden valószínűség szerint tudattalan – általában elfojtott, de most felszínre törő – érzelmi okokból. De mindent kézben tarthatsz, így nem alakul ki nagyobb probléma.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan dolgok hangozhatnak el a mai napon, amelyek miatt örömödben talán fülig érhet a szád. Ha utazol, nem kell aggódnod, minden a legnagyobb rendben lesz. Olyan valaki is felbukkanhat, akiről hosszú ideje nem hallottál.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan szerencsés lehetsz a mai napon, hogy akár még egy tömött pénztárcát is találhatsz. Ki kell használnod ezt a fantasztikus helyzetet, és venned kell egy-két sorsjegyet. Ha vásárolsz, kedvezményesen juthatsz bizonyos dolgokhoz.