Horoszkóp 2017.04.28.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai nap legfontosabb feladata a nyugalmad megőrzése. Amikor olyan váratlan és elképesztő helyzet alakulhat ki, amelyben csak akkor tudsz jó eredményt elérni, ha higgadt maradsz, és nyugodtan kommunikálsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan esemény történhet, amely pénzt húzhat ki a zsebedből. Mivel a mai napon könnyebben becsaphatnak, meglophatnak, járj nyitott szemmel és füllel, így elkerülheted, hogy egyéb módon érjen veszteség.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ma olyan esemény történhet, amely miatt úgy érezheted, a sors a tenyerén hordoz. Éppen olyan dologban történhet fejlemény, előrelépés, amely már jó ideje foglalkoztathat, és amiben eddig nem tudtál előre lépni.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a feletteseddel teljesen egy húron pendültök. Ami azt jelenti, hogy talán még félszavakból is megértitek egymást. A mai nap kiváló arra is, hogy ha bármilyen problémád van, azt megbeszéld, a végére pont kerüljön.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Fantasztikusnak nevezhető ez a mai nap, amikor olyan eseményre kerülhet sor, amely miatt boldognak érezheted magad. Most bátran tervezheted a jövőt, mert a sors a tenyerén hordoz, és amit elhatározol, azt sikeresen véghez viheted.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Hallgatnod kellene a mai napon a megérzéseidre, és azoknak megfelelően cselekedni, mert így előnyös helyzetbe kerülhetsz, amit kihasználva sikeressé válhatsz. A művészetekkel kapcsolatos elfoglaltság feldobottá tehet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon eredményesen gyakorolhatod a vonzás törvényét: amire gondolsz, azt előbb-utóbb bevonzhatod az életedbe. Közlekedés során nem várt bosszúság érhet, és valaki a hátad mögött áskálódhat ellened.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Minden kapcsolatodban a háttérben meghúzódó érzések után kutathatsz, és ezek most valószínűleg a felszínre is kerülhetnek. Ez általában jó dolognak minősülhet, hiszen a te érdekeidet szolgálja.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha baráttal töltöd a mai napod egy részét, akkor jól érezheted magad a bőrödben. De az is lehet, hogy az optimizmusod, a jókedved magával ragadó lesz, és olyanok is szeretnének a környezetedben lenni, akik korábban kerülhettek.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan értesítést kaphatsz, vagy olyan találkozásban lehet részed, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. De az is megtörténhet, hogy valaki kellemes meglepetéssel állhat elő.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy olyan váratlan eseményre kerülhet sor, amely miatt át kell szervezned nemcsak a mai napot, hanem talán a hosszú hétvégét is. Ha párkapcsolatban élsz, a kettesben eltöltött idő lelkileg, testileg feltölthet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha egészségi problémával küszködsz, akkor nem kell aggódnod, mert a gyógyulás útjára léphetsz. Ha egy betegségből éppen most lábalsz ki, akkor minden okod meglehet az örömre, mert több minden alakul remekül.