Horoszkóp 2017.04.27.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon sok múlik a megjelenésen, ezért nagyon fontos, hogy figyelmet fordíts a külsődre. Hallgatnod kellene a hatodik érzékedre is, mert a megérzéseid rendkívül jól működhetnek, és ennek hatására előnyös helyzetbe kerülhetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Nem könnyű veled az élet – gondolhatják többen, akik a közvetlen környezetedhez tartozhatnak. Ezért mielőtt megszólalsz, számolj el legalább hétig, így elkerülheted, hogy önmagad alatt vágd a fát, ellenségeid számát növeld.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha párkapcsolatban élsz, a mai napon elszakadhat a türelem cérnája. Szedd össze magad, és ne fogd vissza magad: mondd el az őszinte véleményedet. Ne érdekeljen, hogy ez valakinek tetszik-e, vagy sem. Állj ki önmagadért.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A munkában történhetnek olyan változások, amelyek miatt hirtelen az egekbe szökhet a vérnyomásod. De az is lehet, hogy olyan élmények érhetnek, amelyek erős hatást gyakorolhatnak a gondolkodásodra. Pénzedre vigyázz!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Rengeteg feladatot kell ellátnod. Ez miatt fordulhat elő, hogy rendkívül fáradtnak érezheted magad, és mintha az erőtartalékaid végén járnál. Egészségedre, testi épségedre is jobban kellene vigyáznod.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon olyan sok érzékeny ember van a környezetedben, mint égen a csillag. Ezért diplomatikusan kell fogalmaznod, és ügyelned kell arra, hogy senkit se bánts meg. A munkában nagyon jó eredményeket érhetsz el.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben olyan téma kerülhet terítékre, amely miatt úgy érezheted, partnered táncot járhat az idegeiden. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akitől nagyon nehezen tudsz megszabadulni.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy helyzet alakulhat ki, ami miatt hirtelen azt sem tudod, hogy ébren vagy-e, netán álmodsz. Ha sikerül ebben az őrületes helyzetben megőrizni a nyugalmadat, akkor a lehető legjobb döntést hozhatod.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha még nem vagy szerelmes, ma becsaphat a villám… Ha szülő vagy, a gyermekeddel kapcsolatban olyan dolog juthat a tudomásodra, ami teljesen váratlanul érhet, és ami miatt talán változtatni kell a megszokott dolgokon.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kedvez a mai nap minden ingatlannal, otthonnal kapcsolatos ügy intézésének. Előfordulhat, hogy olyan dologra kerülhet sor, amelyről úgy gondolhatod, roppant kellemetlen. Aztán rájössz, hogy mégsem eszik olyan forrón a kását: nagyjából rajtad áll, hogyan tudod a hasznodra fordítani a dolgokat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan találkozásra kerülhet sor, amely miatt talán korábban izgultál, de az is lehet, hogy a mai napon aggodalmaskodhatsz. Aztán egyik pillanatról a másikra megnyugszol, és fantasztikus eredményt érhetsz el.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan helyről jön a pénz vagy ajándék, ahonnan ezt nem várod. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, aki az anyagi helyzetedre gyakorolhat jótékony hatást. Orvosi vizsgálatra remek ez a nap.