Horoszkóp 2017.04.26.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Talán a mai Újhold számlájára írható, hogy kevesebb az energiád, és nem érzel kedvet olyan dolgokhoz, amelyek korábban örömet okoztak. A megérzéseid átlagon felül működhetnek, hagyatkozz rájuk.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kicsit gyengébbnek érezheted magad, és kevesebb kedvet érezhetsz a munkához, az elvégzendő tevékenységhez. Valószínű, hogy ezek az érzések az Újhold hatására alakulhatnak ki benned. Vásárlásra remek ez a nap.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is megtörténhet, hogy valakiről olyan dolog derülhet ki, amely miatt ereidben meghűlhet a vér. Az Újhold segít abban, hogy eredményesen állj ki saját magadért. Jól tudod képviselni az érdekeidet, lépj a tettek mezejére!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon nagyon fontos szerepet játszhatnak a barátok, illetve az a közösség, amelynek tagja vagy. Viselkedj úgy, hogy senkivel ne akaszd össze a bajszodat. Kolléga viselkedése irritálhat, ne rejtsd véka alá a véleményedet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon glória fog ragyogni a fejed fölött. Felettesed elégedett lehet veled, de az is előfordulhat, hogy olyan ajánlatot kaphatsz, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha tanulmányokat folytatsz, nem lesz okod panaszra, mert sikert sikerre halmozhatsz. Ha jogi problémád van, akkor a dolgok még nem zárulnak le végleg.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy az Újhold hatására kissé gyengébbnek érezheted magad. De az is előfordulhat, hogy egy betegség dönthet le a lábadról. A munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, hogy hirtelen azt sem tudod, ébren vagy-e, netán álmodsz?

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzet jöhet létre, amelynek hatására a viszonyok szorosabbá válhatnak. A környezetedben most több az olyan ember, akiket akkor látnál a legszívesebben, amikor a hátad közepét…

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon éghet a kezed alatt a munka. Ami azt jelenti, hogy még az olyan feladatokat is el tudod végezni, amelyeket már jó ideje halogattál, vagy a nemszeretem munkák közé tartoztak. Kolléga magatartása kellemes meglepetést okozhat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon a szerelem ege vakítóan kék lehet. Kedveseddel azonos hullámhosszon lehettek, amitől boldognak érezhetitek magatokat. Ha vállalkozás indításán töröd a fejed, valakitől jó ötletet kaphatsz, amit fogadj meg.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a mai napon legszívesebben se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Ám nincs ilyen szerencséd, és a hozzátartozóid vagy közvetlen környezetben élők miatt az idegeid megfeszülhetnek…

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A kommunikáció napja lehet ez a mai, amikor olyan dolgokat is megbeszélhetsz, amelyek tabunak számíthatnak. Érdemes a mai napon hivatalos vagy pénzzel kapcsolatos ügyeket intézni, mert ez jól megy most.