Horoszkóp 2017.04.25.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A hangulatod szélsőségesen ingadozó lehet a mai napon. Egyik pillanatban még úszhatsz a mámorban, a másik pillanatban lelked a poklokat járhatja. Ezért a mai nap legfontosabb feladata az arany középút megteremtése.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy a másokból áradó intenzív érzelmek hatalmi harcokba vagy érzelmi manőverekbe torkollhatnak. Ha megpróbálod visszafogni magad, akkor nem kerülsz elviselhetetlennek tartott helyzetbe.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Össze kellene szedni magad, és végre eldönteni, hogy mit is akarsz. Ha úgy érezd, hogy képtelen vagy folytatni a társaddal a kapcsolatot, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy változtass az életeden. Amit szeretnél, most elérheted.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Annyira felfokozott érzelmekkel reagálhatsz másokra, és általában az élet dolgaira, hogy a nap végére teljesen kimerültnek érezheted magad. Fejezd ki az érzéseidet, de ne feledkezz meg az értelemről sem!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Egyszerűen érzéked van a pénz megkereséséhez. Ráadásul a sors is tálcán kínálhat neked olyan lehetőséget, amivel akár jelentősebb tartalékot is képzelhetsz. A párkapcsolatokban fontos téma kerülhet megbeszélésre.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Rendkívül érzékeny lehetsz a mai napon, ami azt is jelenti, hogy a megérzéseid átlagon felül jól működhetnek. Ha rájuk hallgatsz, előnyös helyzetbe kerülhetsz. Bírságveszélyes a nap, tartsd be a szabályokat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Erős, belülről fakadó érzések keríthetnek a mai napon hatalmukba. Nőkkel való kapcsolataid most feszültebbé válhatnak. Tartsd észben a régi mondást, miszerint okos enged… Ha erre képes vagy, akkor nem lesz okod panaszra.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha egy mód van rá, a mai napon ne politizálj. Ha ez elkerülhetetlen, akkor számítanod kell arra, hogy a későbbiekben ez miatt hátrányos helyzetbe kerülhetsz. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak, minden okod meg lehet az örömre.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy valaki turkál a zsebedben: azzal foglalkozhat, hogy mennyit keresel. Ha lehet, akkor ne mondj az anyagi helyzetedről semmit. Így elkerülheted, hogy olyan valaki legyen irigy rád, akire nagy szükséged van.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon olyan dolgok körül foroghatnak a gondolataid, amelyeket száműzni kellene, mert ezek nem mások, mint álmok, amelyek nem valósulnak meg a későbbiekben. Közlekedés során légy figyelmesebb.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Felesleges dolgok miatt bánkódhatsz, ez pedig nem más, mint energiapazarlás. Ám a sors nem hagy magadra, és olyan helyzetet teremthet, aminek hatására más szemszögből láthatod a dolgokat, és a boldogság járhatja át minden porcikádat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Vannak olyan emberek, akiket akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Szedd össze magad, és igyekezz diplomatikusan viselkedni. Ha egészségi gondod van, nem kell aggódnod, a mai napon a gyógyulás útjára léphetsz.