Horoszkóp 2017.04.24.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Amennyiben a mai napon nyugalomra tudod inteni az élénk elmédet, akkor az előtted álló feladatokat könnyedén meg tudod oldani. Olyan valakivel is találkozhatsz, akivel fantasztikus lehet a kommunikáció, és aki feldobottá tehet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amelynek birtokában előnyre tehetsz szert. De az is előfordulhat, hogy te próbálsz meg a háttérben állva manipulálni, ami olyan jól sikerülhet, hogy örömödben akár táncra is perdülhetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A baráti kapcsolatok talán sohasem voltak annyira fontosak, mint most. Ezek az ismeretségek most kapcsolati tőkét jelentenek, a hatására olyan előnyös helyzetbe kerülhetsz, amely miatt irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon sikert sikerre halmozhatsz. A felettesed úgy gondolhatja, hogy nélkülözhetetlen vagy. Ha változtatni szeretnél az életeden, akkor a mai nap kiváló arra, hogy az első, kezdő lépéseket megtedd.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kedvez az idő utazásnak, ha tanulmányokat folytatsz, akkor is remek eredményt érhetsz el. De az is lehet, hogy olyan dolgok körül foroghatnak a gondolataid, amelyek a jövőddel kapcsolatosak. A most születő ötleteket később megvalósíthatod.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy többször foroghatnak a mai napon gondolataid a múltban történő eseményeken. De az is előfordulhat, hogy olyan valaki juthat az eszedbe, akivel már nincs kapcsolatod. Vásárlás bonyolítására kiváló a nap.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Egyre többször foroghatnak a gondolataid egy olyan kapcsolat körül, amelyre vágyakozol, de a sors eddig még nem kínált a megteremtésére lehetőséget. Most eljöhet ez a pillanat, tartsd nyitva a szemed és a füled.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Anyagilag olyan jól állhatsz, aminek hatására környezetedben többen úgy gondolhatják, még a bőröd alatt is pénz van. A munkában jó eredményt érhetsz el. Ha változtatni szeretnél: hajrá!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan sok jó dolog történhet veled, amitől örömödben fülig érhet a szád. De az is előfordulhat, hogy ami korábban megnehezítette az életedet, attól megszabadulhatsz. Művészi élmény is elvarázsolttá tehet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Figyelmednek a fókuszában a rokonaid, az otthonod állhat. Kiváló a mai nap mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügy intézésére, illetve olyan dolgok vásárlására, amivel az otthonodat teheted szebbé, még barátságosabbá.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az eredményes kommunikáció napja a mai. De az is lehet, hogy összetalálkozol egy olyan személlyel, akivel élvezetes lesz a beszélgetés. Közlekedés során kellemetlen helyzet alakulhat ki, mindenhova indulj korábban!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha egészségi problémával küszködsz, akkor nem kell aggodalmaskodnod, mert a gyógyulás útjára léphetsz. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz: bevételeid miatt minden okod meg lehet az örömre.