Horoszkóp 2017.04.23.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki korábban fontos szerepet játszhatott az életedben. De az is megtörténhet, hogy emlékek tolulhatnak fel a lelkedben, és talán annyira sajnálhatod magad, hogy könnyet is ejtesz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kellemes nap vár rád. Különösen a kapcsolataid alakulhatnak irigylésre méltóan. De még az is lehet, hogy új szerelem bukkanhat fel a láthatáron. Ne hagyd azonban elkáprázatni magad, próbálj már a viszony elején mélyre ásni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Alapvetően kellemesnek ígérkezik ez a nap, persze csak akkor, ha kellő önmérsékletet tanúsítasz, és semmit sem viszel annyira túlzásba, hogy azt rögtön meg is bánd. Párkapcsolatban akkor lesz nyugalom, ha engedsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kedvesnek, vidámnak, barátkozónak mutatkozhatsz a mai napon. Kiváló alkalom kínálkozhat arra is, hogy élvezd a barátok, rokonok társaságát. Minden most kezdődő kapcsolat a legjobb énedet hívhatja elő.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Mindenféle kapcsolat szempontjából csodás időszaknak ígérkezik ez a mostani, beleértve az intim kapcsolatokat is. Élvezheted a különböző emberek társaságát és ők is szívesen tartózkodnak a közvetlen környezetedben.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Felbukkanhat egy olyan valaki az életedben, aki teljesen más, mint te. Nem lesz nehéz hozzá alkalmazkodni, mert ez a személy érzelmileg mélyen megérinthet. Ez miatt a kapcsolat miatt később sokan fognak irigyelni.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Alkotó energiákban gazdag lehet ez a nap, amelynek hatására most elvégezheted azokat a feladatokat, amelyeken már jó ideje dolgozhatsz. De azokat is, amelyeket már bizonyos ideje halogatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy felébredhet benned a szexuális vágy és szenvedély. Meglehet, hogy egy új szerelmi kapcsolatra vágysz és ez most be is következhet. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor is élvezheted a mai napot.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Mindenféle alkotó tevékenység előnyt élvezhet a mai napon, még akkor is, ha csak az otthonodat csinosítgatod. Nem kell feltétlenül Rembrandtnak lenni ehhez. De kiváló ez a nap a természetben való hosszabb tartózkodásra.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon kevesebb az energiád, ezért jobb lenne, ha nem foglakoznál olyan dolgokkal, amelyekhez kevés kedvet érzel. Ráadásul ma nem tudsz kiállni önmagadért sem, ezért semmiféle vitába nem kellene belemenni.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ma ne menj vásárolni, ha takarékoskodnod kell, mert olyan dolgok kerülhetnek a szemed elé, amelyek miatt olyan költségbe verheted magad. Ez pedig nehéz anyagi helyzetbe sodorhat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Pompás lesz ez a mai nap, mert olyan dolgokkal tudsz foglalkozni, amelyekhez kedvet érzel, amelyek miatt boldognak és elégedettnek érezheted magad. Baráti beszélgetés miatt is megváltozhat fontos dologról a véleményed.