Horoszkóp 2017.04.22.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha pénzről van szó, akkor sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán. Még az is lehet, hogy olyan dologra adhatsz ki, ami nem éri meg az árát. A párkapcsolatokban pedig a felütheti fejét a társas magány…

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha változást szeretnél az életedben, akkor neked kellene a tettek mezejére lépni. Neked kell a társad irányába megtenni az első lépést. Érdemes a mai napot munkával tölteni, mert olyat is el tudsz végezni, amihez korábban nem éreztél kedvet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Furcsa kettősség jellemezhet a mai napon: egyfelől szólíthat a kötelességtudat, másfelől viszont szeretnél egy kicsit talán szórakozni, lazítani. Jobban jársz, ha most a kötelesség teljesítésénél maradsz…

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Talán a mai napon lesz kedved úgy viszonyulni másokhoz, mint általában. Fontos, hogy ne próbáld megjátszani magad, légy természetes, és őszinte. Mert ez lesz a kifizetődő. Vásárlásra, kirándulásra kiváló ez a nap!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is előfordulhat, hogy fasírtba kerülhetsz egy olyan személlyel, akivel eddig tökéletes harmóniában voltál, akivel mindent meg tudtál beszélni. Ráadásul olyan oldaladat is megismerheted, amely eddig rejtve maradt előtted.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a pénz körül foroghatnak az agytekervényeid egész nap. Jó lenne, ha a nagyobb vásárlásokat elhalasztanád, még akkor is, ha esetleg kedvezményes módon juthatnál különböző termékekhez. Mert most veszteség érhet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon nehezebben fejezheted ki az érzelmeidet. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki a múltban fontos szerepet játszhatott az életedben. Hívd fel egy barátodat, és máris jobban érezheted magad a bőrödben.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Az önfegyelem a mai napon nem az erősséged, hajlamossá válhatsz szertelenül költekezni. Ha azonban fékezni tudod magad, akkor okosan, ésszerűen és nyereségesen fektetheted be, vagy költheted el a pénzed.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kiváló a mai nap a társasági életre vagy kedvedre való elfoglaltságokra. Jól érezheted magad a bőrödben, barátságos lehetsz, szívesen mész emberek közé. Mások is élvezni fogják a társaságodat, főleg akkor, ha nem gondolod azt, hogy hibátlan vagy.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ne merengj a múlton, hanem nézz előre, és tervezd a jövőt. Nem érdemes rágódni a korábban megtörtént eseményeken, mert ezzel csak az energiádat pazarolod. Tökéletesen kikapcsolhat egy film. Főleg a krimi vagy a thriller.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon az akaraterőd gyenge lehet, ezért vigyázz, mit engedsz meg magadnak. Különösen, ha társaságban töltöd az időd nagy részét. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel közös program mindkettőtöket boldoggá tehet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A szabadban, a természetben eltöltött idő még akkor is boldoggá tehet és tökéletesen ellazíthat, ha az időjárás nem a legjobb. Előfordulhat, hogy olyan személy kopogtathat az ajtódon, akinek nagyon örülhetsz.