Horoszkóp 2017.04.21.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy anyagilag nehéz helyzetbe kerülhetsz a mai napon. Ezért ha vásárlást, nagyobb beruházást terveztél, akkor óvatosnak és rendkívül körültekintőnek kell lenned, mert veszteség érhet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Hajlamossá válhatsz a mai napon a kissé utálatos viselkedésre. Olyan valakit bánthatsz meg, akit nem kellene, aki nem érdemli meg. Ezért jól tennéd, ha mielőtt megszólalnál, legalább elszámolnál tízig…

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan emberek kerülhetnek a látómeződbe, akiknek a stílusa miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. Ezekkel az emberekkel szemben meg kellene próbálni nagyobb távolságot tartani, mert így kerülheted el a kiborulást vagy veszteséget.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is előfordulhat, hogy ami eddig lehetetlennek látszott, arról a most kiderül, hogy mégis lehetséges. De az is előfordulhat, hogy akivel eddig nem jöttél ki jól, az a személy most keresi a kegyeidet, és igyekszik hozzád alkalmazkodni.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Valakinek az ostobasága miatt még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak. De az is megtörténhet, hogy éppen ennek a butaságnak a hatására kezdesz másként látni dolgokat, mint eddig. Ez pedig jókedvre hangolhat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt most többet aggodalmaskodhatsz. De az is lehet, hogy olyan dolog keltheti fel a figyelmedet, amelyet talán eddig észre sem vettél. Minderre azért kerülhet sor, mert az életedben nagy változások következhetnek be…

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Előfordulhat, hogy a magány szorongató érzése uralkodhat el rajtad a mai napon. Ha párkapcsolatra vágyakozol, akkor az internet társkereső oldalain regisztrálj, mert a sors itt hozhat össze a nagy szerelemmel, a nagy Ő-vel.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kiváló a nap arra, hogy megszervezd a hétvégét, amelybe több programot is belezsúfolhatsz. Mindegyik sikeres lesz, feltöltheti fizikai, lelki és szellemi energiaraktáraidat egyaránt. A szomszédod viszont az agyadra mehet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon olyan helyzetbe kerülhetsz, amely a kötelezettségeidre figyelmeztethet. De tisztában lehetsz az egészséges társkapcsolathoz nélkülözhetetlen kötelességekkel és örömmel tehetsz ezeknek eleget.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Érdemes a mai napon megvitatni és tisztázni másokkal egymás nézeteit és kölcsönös elvárásait a kapcsolatokon belül. Olyan valaki iránt is vonzalmat érezhetsz, aki teljesen más, mint te. Amit soha nem gondoltál volna.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kiváló ez a mai nap a nagyobb vásárlások bonyolítására. Értékelned kellene egy hozzátartozó igyekezetét, aki mindent megtesz azért, hogy az életed könnyebb és sikeresebb legyen. Ne bosszankodj, ha valaki ellent mond neked.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt könnyebbnek érezheted az életet. Ha korábban szorongtál, akkor ez most megszűnik. Kiváló a nap szerződés, megállapodás kötésére.