Horoszkóp 2017.04.20.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A kommunikáció napjának nevezhető a mai, amikor nemcsak rengeteget beszélsz, hanem olyan dolgokhoz is hozzá tudsz szólni, amikben talán korábban meg sem tudtál szólalni. Utazás fantasztikus élménnyel járhat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy annak a közösségnek, amelynek tagja vagy, a mai napon te leszel a sztárja. A figyelem középpontjában állhatsz, és olyan események történhetnek, amelyek miatt rózsaszínben láthatod a világot.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Megtörténhet, hogy olyan valaki bukkanhat fel az életedben, aki miatt hallatlanul nagy lehet az örömöd, és akinek a támogatásával egy álmod valóra válhat. Kopogtathat a múlt is: régen látott ismerőssel hozhat össze a sors.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A baráti kapcsolatok fontosságára próbálja a sors felhívni a figyelmedet. Hiszen ezeknek a hatására az életedben olyan változások alakulhatnak ki, amelyek miatt elégedettséget érezhetsz. A technikai problémák kiboríthatnak.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha szervezésről vagy tervszerűségről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Ennek köszönhetően olyan dolgokat is el tudsz végezni, amelyekre eddig talán nem volt időd, vagy kedved. Orvosi vizsgálatra kiváló ez a nap.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon sokat tehetsz a jövődért. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a támogatása fél siker. Valakinek szüksége van az elismerő szavaidra. Ne fukarkodj hát a dicséretekkel, különösen, hogy ez nem kerül semmibe…

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A munkához úgy kellene hozzáállnod, hogy más is hozzáférjen. Vagyis nem kell mindent csak és kizárólag neked elvégezni. Nem kell megszakadni. Engedd át másnak a kezdeményezést, és élvezd az így létrejövő szabadidőt.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon minden valószínűség szerint sokat fogsz kommunikálni, többnyire a te kezdeményezésedre. Úgy érezheted, muszáj valakivel megbeszélni a dolgokat. Ráadásul az illetőtől használható tanácsot kaphatsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Minden szellemi tevékenység, kommunikáció, szervező munka és tárgyalások szempontjából kedvező a nap. Ha új tanulmányokba kívánsz kezdeni, akkor nem kell aggódnod, mert minden úgy alakul, ahogyan azt tervbe vetted.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A kíváncsiságod a mai napon valószínűleg nem ismer határokat. Még a leghétköznapibb dolgokban is értelmet kereshetsz, és teheted fel a miértekkel kapcsolatos kérdéseket. Olyan valakit is megismerhetsz, aki később fontos lesz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kiváló a mai nap fontosabb megbeszélések lebonyolítására, a felgyülemlett feladatok elvégzésére. Valaki olyan témával állhat elő, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Ha meg tudod őrizni a nyugalmadat, nem lesz gond.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Próbáld meg a mai napon visszafogni magad, mert hajlamos lehetsz egoista alapon megközelíteni a dolgokat. Megtörténhet, hogy valaki agresszíven léphet fel veled szemben, amit nem hagyhatsz!