Horoszkóp 2017.04.19.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Minden idegszáladdal a pénzre koncentrálhatsz a mai napon. Mivel az életnek ezen a területén most nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért bátran előállhatsz az anyagiakkal kapcsolatos ötleteiddel!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Rendkívül népszerű lehetsz a mai napon. Még az is lehet, hogy olyan valakinek is felkeltheted a figyelmét, aki eddig talán észre sem vett téged. De az is megtörténhet, hogy a kedvesed a tenyerén hordoz téged.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan információ kerülhet a birtokodba, amely miatt az élet több területén előnyöket élvezhetsz. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki iránt, furcsa, szokatlan érzések keríthetnek hatalmukba.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon a határokat feszegetheted. Olyan dolgokkal állhatsz elő, amik nem biztos, hogy mindenkinek tetszhetnek, és amiknek hatására kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Pénzügyek intézésére jó a nap.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan átalakulások történhetnek, amelyek téged is érintenek. De az is megtörténhet, hogy a felettesed olyan dologgal állhat elő, amely miatt örömedben fülig érhet a szád.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kiváló a nap a változtatásokra. Olyan dolog is történhet, amelynek hatására változtathatsz az elképzeléseiden, a korábbi terveiden. Utazás megszervezésére is kiváló a nap, ha úton vagy, jól érezheted magad.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon alapos munkát végezhetsz, és olyan valakinek vívhatod ki az elismerését, akinek a szava a te életedben sokat számít. Most érdemes belevágni olyan tevékenységbe, amellyel a meglévő jövedelmedet kiegészítheted.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Megtörténhet, hogy az energiaszinted a mai napon padlóra kerül. Mintha úgy éreznéd, a körülmények súlya alatt roskadoznál. Ezért érdemes lenne átnézni, hogy mi az, ami nem működik az életedben, amit most könnyedén elhagyhatsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Nem kell aggodalmaskodnod a munkád miatt, mert nagyon jól áll a szénád a felettesednél. Kollégával is remekül kijöhetsz, akinek az önzetlensége kellemes meglepetésként érhet. Banki ügyek intézésére jó ez a nap.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ne feledkezz meg valakinek az évfordulójáról, vagy olyan dolgáról, amelyhez gratulálni kell, minden jót kívánni. Ha tanulmányokat folytatsz, olyan esemény történhet, amely megszüntetheti a szorongásodat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Minden idegszáladdal a családodra kellene koncentrálnod, ahol olyan dolgokkal szembesülhetsz, amelyeket nem lesz nehéz elvégezni, elintézni. És amelyek miatt az életet a kis családod tagjai könnyebbnek érezhetitek.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel futhatsz össze, akit akkor látnál a legszívesebben, amikor a hátad közepét. Viszont a munkában olyan változások történhetnek, amelyek miatt elégedettséget és örömöt érezhetsz.