Horoszkóp 2017.04.18.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor nem lesz okod panaszra, mert még az is előfordulhat, hogy a munkahelyeden te leszel a sztár. De az is megtörténhet, hogy olyan dologgal kereshetnek meg, ami büszkévé tehet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon akár korszakalkotónak is nevezhető ötleteid lehetnek, amelyeket könnyedén meg tudsz valósítani, és sikert sikerre halmozhatsz. Az egészségedre azonban jobban oda kell figyelni, mert egy betegség ágynak dönthet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha elégedetlen vagy a munkáddal, illetve mindazzal, ami a megélhetést jelenti, akkor elérkezett a mai napon az a pillanat, amikor remekül képviselheted a saját érdekeidet. Ezért most kellene a tettek mezejére lépni.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is előfordulhat, hogy olyan dologgal kereshetnek meg, amelybe érdemes lenne belevágni, mert ennek hatására az életed új, rendkívül sikeres kerékvágásban folytatódhatna. A pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor a mai napon, akkor a dolgok gyorsan és neked tetszően alakulhatnak. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, aki betegséggel kapcsolatban mond olyasmit, ami téged nagyon érdekel.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kedvez a mai nap a megélhetéssel kapcsolatos dolgok intézésének. Még az is előfordulhat, hogy kaphatsz egy olyan ajánlatot, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod, mert ezzel megfoghatod az Isten lábát…

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kiváló az idő az utazásra. Ha most kelsz útra, fantasztikus élményben lehet részed. Ha már úton vagy, akkor anyagilag olyan kedvező lehetőség adódhat, amelyet meg kellene ragadnod. Régi szerelmi kapcsolat emlékei elemei erővel törhetnek fel a lelkedben.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is előfordulhat, hogy olyan dolgokkal foglalkozol, amelyek a misztika kategóriába tartoznak, és amelyek miatt más megvilágításba kerülhet egy olyan ügy, amely talán már hosszabb ideje foglalkoztat. Vásárlásra jó a nap.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A munkára kellene a mai napon koncentrálnod, mert olyan változások történhetnek, amelyek érintik a te helyzetedet. Ha vannak problémáid, akkor a feletteseddel a mai napon kellene erről beszélni, aki nyitott lesz rá.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a gondolataid olyan valaki körül foroghatnak, aki nem közömbös a számodra. Akivel most jössz össze, azzal hosszú és boldog kapcsolatot alakíthatsz ki. A testmozgás jót tenne testednek, lelkednek egyaránt.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon fegyelmezetten és szervezetten végezheted a feladataidat, amelynek hatására olyan eredményt érhetsz el, amely feldobottá tehet. Ne feledkezz meg egy ismerősről, aki várja a jelentkezésedet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan összeg ütheti a markodat, amelyért nem kell kőkeményen megdolgoznod. De az is lehet, hogy találkozol valakivel, aki olyan dolgokról beszél, amik nagyon érdekelhetnek téged.