Horoszkóp 2017.04.17.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Pompás nap lesz ez a mai, amikor minden sikerülhet, amit elterveztél. Ha még nem vagy szerelmes, egyik pillanatról a másikra úgy érezheted, mintha Ámor nyila a szíved közepébe fúródna. A meglévő kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ragyogó lesz ez a nap, amikor az életet könnyebbnek érezheted. Ráadásul sokkal kreatívabb lehetsz a mai napon, mint korábban bármikor. Ha társaságban töltöd az időd nagy részét, akkor te lehetsz a közösségben a sztár, rajonghatnak érted.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon elég kitartással rendelkezel, így még azt is elérheted, amire már hosszabb ideje vágyakozol. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedvesed magatartása kellemes meglepetésként érhet. Ha szülő vagy, gyermeked miatt boldog lehetsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan dolgok körül foroghatnak a gondolataid, amelyek a jövőddel, a megélhetéseddel kapcsolatosak. A megérzéseid a mai napon átlagon felül jól működhetnek. Ezért ha hallgatsz rájuk, elkerülheted a nehéz helyzeteket.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is megtörténhet, hogy olyan valakivel találkozol, akinek a hatására más színben láthatod a világot, és abban a saját helyedet. Érdemes lenne a mai napon több időt tölteni a szabad levegőn, amely feltölti fizikai és lelki energiaraktáraidat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor kiváló teljesítményt nyújthatsz. Nem esik nehezedre a feladatok ellátása, így aztán olyan ügynek a végére is pontot tehetsz, amely már hosszabb ideje foglalkoztatott. Testvérrel, szomszéddal légy türelmesebb.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy szerelem ege a mai napon vakítóan kék lesz. De az is megtörténhet, hogy összejössz egy olyan személlyel, akivel el tudnád képzelni az életedet, a jövődet. Kiváló a mai nap egy kulturális eseményen való részvételre.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Minden okod meglehet a mai napon az örömre, a boldogságra. Úgy érezheted, hogy a védőangyalod melletted van, és neki köszönhetően történnek olyan események, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Új gyógyszer kipróbálására kiváló a nap.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon hallgatnod kellene a hatodik érzékedre, mert ennek hatására olyan dologba mehetsz bele, amelyek miatt az irigyeid száma hirtelen annyi lesz, mint égen a csillag. Ha szülő vagy, a gyermekeddel sokkal többet kellene foglalkoznod.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon olyan események történhetnek, amelyek miatt könnyebbnek érezheted az életet. De az is előfordulhat, hogy olyan valakivel találkozol, akinek a hatása alá kerülhetsz, és aki miatt másként láthatsz egy régi, fontos dolgot az életedben.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha szülő vagy, akkor nagyszerű alkalom kínálkozik arra, hogy önvizsgálatot tarts, mert ennek hatására rájöhetsz arra, hogyan és miként kellene változtatni az életeden, hogy sikert sikerre halmozz. Kirándulásra kiváló ez a nap!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha nem kell dolgoznod a mai napon, akkor ügyelj arra, hogy agytekervényeid ne a megoldandó feladat, a munka, a megélhetés, a kollégák és a főnököd körül forogjanak. Ha dolgoznod kell, akkor viszont koncentrálj a munkára, mert hibázhatsz.