Horoszkóp 2017.04.16.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon egy hullámhosszra kerülhetsz a környezted szinte minden tagjával. Megfelelő az időpont, hogy fontos témát beszélj meg, mert olyan eredményt érhetsz most el, amelyet talán a legmerészebb álmodban láttál.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon szinte minden remekül megy. Ha családi vagy baráti körben töltöd a napod nagy részét, akkor olyan feldobott hangulatba kerülhetsz, amely a környezetedben élőkre is átragad, és kereshetik a kegyedet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan boldog lehetsz, képes lennél magadhoz ölelni az egész világot. Előfordulhat, hogy olyan tevékenységet próbálhatsz ki, amely a későbbiekben akár a hobbid is lehet. Ha szülő vagy, boldog időt tölthetsz együtt csemetéddel.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Harmonikus egységben érezheted magad, mind testi, mind pedig szellemi és lelki értelemben is. Ma mindenkivel jól kijöhetsz. Remek az idő barátkozásra, és arra, hogy érzelmi alapon közelítsd meg a többi embert.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai nap a harmónia pillanata lehet. Egy rövid pihenő a mindennapos rohanás közepette. Érdemes magadba tekinteni és felmérni a saját helyzetedet, de töltheted az idődet mások társaságában, akik feltöltik energiaraktáraidat is.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel te szakíthattad meg a kapcsolatot. És időközben talán rájöttél, hogy ez milyen nagyon nagy hiba volt. Bátran közeledj újra, nem fog elutasítani, mert neki is hiányzik a veled való viszony.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Eléggé energikusnak érezheted a mai napon magad, de bonyolulttá teheti a helyzeted, ha hagyod, hogy életed különböző területei szétcincáljanak. Koncentrálj egyetlen feladatra, és meglátod, milyen nagy sikert érhetsz el.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy újfajta arcokat, másfajta embereket kereshetsz, új izgalmakra, szokatlan élményekre vágyakozhat. És ezeket az álmokat a sors valóra is válthatja, amelynek hatására felszabadult lehetsz, örömmámorban úszhatsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Jól tennéd, ha időd nagy részét nem egyedül, hanem társaságban töltenéd. De az is lehet, hogy rokonnak lenne szüksége a segítségedre. Ez, hogy éppen az ő életében lehetsz hasznos, határtalanul boldoggá és felvillanyozottá tehet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Szellemileg a mai napon friss, éber és érdeklődő lehetsz, remek alkalom kínálkozik a szellemi látóköröd kiszélesítésére minden lehetséges módon. Ha kirándulsz, olyan dolgokat fedezhetsz fel, amelyek boldoggá, vidámmá tehetnek.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Megbeszélésre nem a legideálisabb a mai nap, mert nem tudod jól képviselni a saját érdekeidet. Illetve képtelen vagy elfogadni mások véleményét, és ez miatt olyan feszültség alakulhat ki, amely hosszú időre elhúzódhat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a mai napon kicsit többet idegeskedsz. Ha tudatosan törekedsz a lazításra, és megpróbálsz kellemes dolgokra koncentrálni, akkor nem lesz okod panaszra. És felkészülhetsz a jövő heti kemény hajtásra.