Horoszkóp 2017.04.15.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Varázslatos pillanatokat élhetsz át a mai napon. Még az is lehet, hogy olyan esemény történhet, amelyet a legmerészebb álmaidban sem mertél eddig látni. Megtapasztalhatod a vonzás törvényét, ami miatt változik a világlátásod is.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Sokkal érzékenyebbé válhatsz a környezeti behatásokra, mint általában. A mai napon allergiás tünetek léphetnek fel, de az is lehet, hogy gyógyszerérzékenység miatt nehezebben élhető ez a mai nap.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Megtörténhet, hogy annyira rá vagy hangolódva másokra, hogy késznek mutatkozhatsz magadról is megfeledkezve segítségükre lenni. Vagy az is lehet, hogy a rutinnak sem tudsz eleged tenni, mert el akarsz menekülni a valóságtól.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel közös program fantasztikus lesz. Lelki és szellemi energiaraktáraidat most feltöltheted. Ha vissza kívánsz egy kicsit vonulni, akkor a meditáció most a lehető legjobb lenne erre.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon nyitottabbá, érzékenyebbé válhatsz a láthatatlan világgal szemben is. Remek alkalom kínálkozik arra, hogy a spirituális vagy okkult témákkal foglalkozz. Fizikai energiáid alacsonyak lehetnek, ne erőltess ma semmit.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A legjobb lenne, ha a mai napot meditációval, elmélkedéssel töltenéd, mert lelkileg nyitottabb lehetsz, és így többet profitálhatsz az önismereted fejlesztése terén, mint általában. A saját vágyaidat most háttérbe tudod szorítani.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Pompás napod lehet, amikor több dolog alakul úgy, ahogyan szeretnéd. Ráadásul ezekért nem kell nagyobb erőfeszítéseket kifejtened, egyszerűen a sors ajándékának tekintheted mindazt, ami most történik veled.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kevesebb fizikai erőt érezhetsz magadban és minden valószínűség szerint semmi kedved nem lesz harcolni bárkivel, bármiért. Valóban a legjobb lenne a mai napon, ha nyugton maradnál és inkább relaxálnál, lazítanál, szórakoznál.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Az a vágyad, hogy megúszd a megmérettetést, bizonyos kerülőutak igénybevételére ösztönözhetnek. Ám könnyen visszájukra fordulhatnak a mesterkedéseid, mivel most nem tudod az ilyesmit jól csinálni…

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nem kell mindjárt paranoiássá válnod, de most tényleg nem ártana elkerülni a rossz kinézetű alakokat vagy helyszíneket. Különösen, hogy a mai napon erőszakos vagy durván felkavaró találkozásban lehet részed.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Mai találkozásod igen mélyreható lesz. Jobb lenne, ha egyáltalán nem mennél bele vitába. Ezért ne vedd fel az eléd dobott kesztyűt, egyszerűen ne reagálj még a legőrültebb helyzetre sem. A tervezett kirándulás nagyon jól sikerülhet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon történő találkozásaid tartalmasak és gazdagítók lehetnek, ha egyébként érzelmileg a helyeden vagy. Csalódást akkor kell elszenvedned, ha felületesen, vagy érzelemmentesen viszonyulsz bárkihez is.