Horoszkóp 2017.04.14.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Egészen elképesztő események történhetnek veled a mai napon. Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki iránt nem leszel közömbös. De megtörténhet, hogy egy találkozás mélyen felkavarhat…

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Hihetetlenül nagy energiával rendelkezel a mai napon, amelyet ha a munkavégzésre fordítasz, akkor nem mindennapi eredményt érhetsz el. Ha ez az energia nem tud valamilyen módon levezetődni, akkor akár meg is sérülhetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Előfordulhat, hogy a mai napon lázongó hangulatba kerülhetsz. Ami értelemszerűen problémák forrása lehet, főleg a hatalmi pozícióban lévőkkel szemben. Meg kell találnod az arany középutat, így válhatsz kiegyensúlyozottá.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Csinálj valami mást és izgalmasat a mai napon, különben az Uránusz teszi ezt majd meg veled, de az már nem biztos, hogy maradéktalanul tetszeni fog neked. Tölts ma több időt a szabad levegőn, ami jó hatást gyakorol a hangulatodra.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is előfordulhat, hogy olyan esemény történik, hogy csak kapkodod a fejed, és fogalmad sem lesz hirtelen, hogy mit is gondolj a történtekről. De az is lehet, hogy kaphatsz egy álomszerű, visszautasíthatatlan ajánlatot is.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Szellemi alkotókészséged ma fokozottabbá válhat. Érdeklődő, képzelet-gazdag, éber lehetsz, amelyeknek a hatására gyorsabban felfogod a mondanivalót. Törődj többet az egészségeddel, mert egy betegség kiújulhat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai nap kellemesen érdekesnek, sőt talán még izgalmasnak is ígérkezik amint a mindennapos események vagy kapcsolatok új oldalukról mutatkoznak meg. Nehéz lesz önfegyelemre inteni magad, de ez a sikerednek a záloga.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nagyszerű ez a mai nap minden olyan témával való foglalkozásra, amely az univerzummal kapcsolatos ismereteidet tágíthatja. Kevesebb kedvet érezhetsz viszont a rutinfeladatok végzéséhez. Ha szülő vagy, gyermekeddel csodás napot tölthetsz el.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Energikus és fáradhatatlan lehetsz a mai napon, Kerekedj fel és csinálj valami újat, izgalmasat, szokatlant. De az is lehet, hogy a munka frontján ma nagyobb csatározásokat kell folytatnod, amivel fantasztikus sikert érhetsz el.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Élénkség és izgatottság lehet rád a jellemző a mai napon. Különösen, hogy olyan valakivel találkozhatsz, aki egykor talán sokat jelentett. De az is lehet, hogy olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt a szívverésed hevesebb lesz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Változást hozó erőket tapasztalhatsz meg a mai napon. De ha megpróbálod ezt nem észrevenni, vagy elfojtani, akkor minden esély meglesz arra, hogy egy baleset változtat az életeden, a hétköznapjaid emiatt alakulhatnak másként.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan pénz ütheti a markod, amelyért nem kell kőkeményen megdolgoznod. Igaz, ezért a pénzért valamit adnod kell, de ez nem fog megrázni. Feletteseddel ma fontos dolgot beszélhetsz meg.