Horoszkóp 2017.04.13.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ma különösen a nők azok, akik felboríthatják a nyugalmadat. De most figyelj oda, mert sokat tanulhatsz érzelmi világodról az ilyen jellegű összezördülések révén. A nagyobb vásárlás bonyolítására kiváló a nap.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Hadilábon állhatsz az érzelmeiddel és ez persze meg is mutatkozik az emberi kapcsolataidon. Különösen személyes kapcsolataidban adódhatnak problémák, amelyeket nem szabad most a szőnyeg alá söpörni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon nem kell kőkeményen megküzdeni a pénzért. Olyan helyről jöhet egy komolyabbnak nevezhető összeg, ahonnan azt nem is várod. Baráttal a konfliktust próbáld meg elkerülni.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Érzelmi konfliktusba keveredhetsz a mai nap folyamán, de ha felül tudsz emelkedni az érzéseiden és megfigyeled, milyen hatást gyakorolsz másokra, az elősegítheti a személyes fejlődésedet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan találkozásban lesz részed, amely miatt irigyeid száma hirtelen megduplázódhat. Ha a párkapcsolatodban nyugalomra vágyakozol, akkor neked kell a partneredhez alkalmazkodni, igazodni.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is előfordulhat, hogy a mai napon érzelmeid és hangulataid uralhatják a racionalitást. Fordíts ezt a napot arra, hogy inkább információkat gyűjts, a döntéseket pedig később, például a jövő héten hozd majd meg.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon arra kellene elsősorban ügyelned, nehogy jelentéktelen apróságok eltereljék a figyelmedet a sokkal fontosabb dolgokról. Ne erőltesd a tiszta logikát igénylő tárgyak tanulmányozását. Bírságveszélyes a nap, légy körültekintőbb.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon könnyebben ki tudod fejezni érzéseidet. Ne vesztegesd azonban az idődet viccelődésre, pletykálkodásra, mert ennek hatására észre sem veszed, hogy fontos ügyeket kellene megoldanod. Nagyobb vásárlásra jó a nap.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Erős, belülről fakadó érzések keríthetnek hatalmukba. Mély érzelmi szinteken élhetsz át mindent, amivel ma foglalkozol. Tartózkodj viszont az értelmetlen féltékenykedéstől vagy túlzottan birtokló magatartástól, a manipulációtól.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Anyagiak dolgában a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz. A sors egymás után hoz olyan helyzetbe, amikor a pénz úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz. Ráadásul a megérzéseid is tökéletesen működnek, amikre hallgatni kellene…

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kiváló a mai nap önelemzésre vagy terápiás kezelésre. Meglátásaid mintha közvetlenül az orákulumból jövő kinyilatkoztatásként érnének téged. Amit nem kellene megosztani senkivel sem. Csak magadban foglalkozni a témával.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Előfordulhat, hogy változtatásokat akarsz bevezetni az otthoni környezetedben, még ha csak egy nagytakarításról vagy átrendezésről lenne szó. Ezen a tevékenységen áldás van, vagyis rendelkezel a kellő energiával hozzá.