Horoszkóp 2017.04.12.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy döbbenten fedezheted fel magadban, olyan valaki iránt érezhetsz vonzalmat, aki hozzád képes teljesen másféle személyiség. A most kezdődő kapcsolatok kellemesek, örömtelik, de rövid ideig tartók lehetnek.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Érzelmesebbé válhatsz a mai napon, és a nők fontosabb szerepet játszhatnak az életedben. Előfordulhat, hogy úgy érzed, jó lenne egyedül lenni. Ám ezt a sors most nem adja meg neked, mert többeknek éppen ma van szükségük rád.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon érzelmileg jobban rá tudsz hangolódni másokra, mint általában és ez egy megfelelő pillanat akár bemutatkozásra, akár új dolognak a kezdésére. Ha állásinterjúra, vizsgára kerülne sor, fantasztikus formában lehetsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Érzelmeid a mai napon elmélyülhetnek és hozzátartozóid, barátid közelségére vágyhatsz. Ma bensőséges kapcsolatra törekedhetsz másokkal és érdekes módon, a nők társaságát élvezetesebbnek találhatod, mint a férfiakét.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ma a belső töltekezés ideje, nem pedig a csatározásoké érkezik el. Vedd körbe magad közeli barátokkal és családtagokkal. Erkölcsi támogatásban részesíthetsz valakit, akinek ezzel kellemes meglepetést szerezhetsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha szülő vagy, akkor gyermeke(i)d valamilyen formában különösen fontossá válhat(nak). De az is lehet, hogy a munkád során történik olyan esemény, amely miatt más színben láthatod a világot. A múlt pedig elemi erővel törhet fel a lelkedben.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai nap nem a legalkalmasabb időpont kellemes összejövetelre, vagy megbeszélésre. De ha nem békességre törekszel, hanem cselekvésre kellene bírnod egy közösségnek a tagjait, akkor ebben nagyon jó lehetsz!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon hadilábon állhatsz az érzelmeiddel és ez meg is mutatkozik az emberi kapcsolataidon. Különösen a személyes viszonyaidban adódhatnak gondok. Próbáld meg elkerülni a konfliktust a barátokkal, családtagokkal.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy érzelmi konfliktusba keveredhetsz a mai nap folyamán, de ha felül tudsz emelkedni az érzéseiden és megfigyeled, milyen hatást gyakorolsz másokra, az elősegítheti a személyes fejlődésedet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Egy rövid időre érzelmeid és hangulataid uralhatják racionalitásodat. Fordíts ezt a napot arra, hogy inkább információkat gyűjts, a döntéseket pedig később hozd meg. Baleset- és bírságveszélyes a nap, légy sokkal óvatosabb.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Vigyázz, nehogy jelentéktelen apróságok eltereljék a figyelmedet a sokkal fontosabb dolgokról. Ne erőltesd a tiszta logikát igénylő tárgyak tanulását, mert ez most nem fog menni. A mai randevú viszont fantasztikus lesz!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon könnyebben ki tudod fejezni érzéseidet, különösen az ellenkező neműekkel szemben. Ne vesztegesd azonban idődet jópofáskodásra vagy fecsegesére, nehogy megfeledkezz az igazán fontos dolgokról.