Horoszkóp 2017.04.11.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Talán a mai telihold számlájára írható, hogy érzékenyebb lehetsz az átlagosnál. Mindez elsősorban a magánéletedre, a párkapcsolatodra lehet a jellemző. Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki feszült helyzet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra kerülhetsz valakivel egy hullámhosszra. Kiváló teljesítményt nyújthatsz, ha egy közösségnek vagy a tagja. A mai testmozgás jó formába hozhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon, talán a telihold miatt, olyan sok energiával töltekezhetsz, ami hatással lehet a következő napokra. Átlendíthet minden nehézségen. A baráti kapcsolatokban feszültség alakulhat ki, a viszony jövője teljes mértékben rajtad múlik.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Általában elmondható a mai napról, hogy minden remekül megy, főleg az ellenkező nemű személyekkel. Érdemes a mai napra időzíteni a megbeszéléseket, szerződés kötését, nagyobb vásárlásokat, és költözést is!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A telihold számlájára írható, hogy harmonikus egységben érezd magad mind testi, mind szellemi, lelki értelemben. Ám a párkapcsolatokban felütheti fejét a nyugtalanság. Főleg akkor, ha nem veszed figyelembe, kedvesed mit szeretne.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon a környezetedben élőkkel remekül kijöhetsz. Jó alkalmat kínál a sors arra, hogy olyan személlyel is barátságos legyen a viszonyod, akit esetleg korábban akkor szerettél volna látni, amikor a hátad közepét.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai nap a harmónia jegyében telhet. Érdemes lenne egy rövid pihenőt tartani a mindennapos rohanás, az őrült stressz közepette. Tekints magadba, mérd fel a helyzetedet, és meglátod, fantasztikus pillanatokat élhetsz át ennek hatására.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon jól érezheted magad a bőrödbe, és jól tudsz másokkal is együttműködni. Megfelelő a mai nap a fontosabb megbeszélésekre, találkozókra. Amennyiben szülő vagy, csemetéd érdekeit kell nézned.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Nyomós érvek híján nyugodt, békés, kiegyensúlyozott lelkiállapotba kerülhetsz, összehangolódhatsz a környezeteddel. Ez kisugározhat mindenfelé és különösen az intim kapcsolataidban éreztetheted jótékony hatását.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Talán a telihold az oka annak, hogy az eddig szőnyeg alatt tartott esetleges problémák most a felszínre kerülhetnek. Különösen az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolatokban. Ráadásul hajlamos lehetsz a bolhából elefántot csinálni.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Eléggé energikusnak érezheted magad, de komplikálttá teheti az életedet, ha hagyod, hogy életed különböző területei szétcincáljanak. A siker, az elégedettség teljes mértékben a te magatartásodon, hozzáállásodon múlik.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy egyszerre több irányba húzhat a szíved. Ez pedig nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a belső, lelki egyensúlyod felbillenjen. A fontos dolgok megbeszélésére a nap nem alkalmas, halaszd holnapra azokat.