Horoszkóp 2017.04.10

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai nap legfontosabb feladata, megtalálni a hangot, a közös nevezőt a közvetlen környezetedben élő emberekkel. A házasságokban, régi együttéléseken a béke és a nyugalom a te magatartásodon múlik.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Figyelmedet az egészséged megőrzésére, valamint az elvégzendő feladatokra kellene összpontosítanod, mert az életnek ezen a területein érhetsz el sikereket. Kollégával érdekes, izgalmas témáról beszélgethettek.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Túlzottan érzelmes és szubjektív lehetsz ahhoz, hogy most bölcs döntéseket tudj hozni. Ezért jobb lenne, ha ma csak tervezgetnél, de nem lépnél a tettek mezejére szinte semmiben sem. Így elkerülheted, hogy esetleg magad alatt vágd a fát…

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Remek alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy megfigyeld és kielemezd a családodhoz fűződő kapcsolataidat. Illetve magadban meditálj, amelynek során rádöbbenhetsz arra, mi a fontos az életedben, és ezért mit kell tenned.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai nap a kommunikáció jegyében telhet. Ha kellő érzelmi kontrollt tudsz gyakorolni, akkor olyan téma megbeszélésére nyílhat lehetőség, amely már jó ideje foglalkoztathat. Idősebb személlyel légy tisztelettudó, és visszafogott.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Minden esély meglesz a mai napon arra, hogy ne tanúsíts kellő objektivitást a kiadásokkal szemben. Hajlamos lehetsz érzelmi alapon dönteni, figyelmen kívül hagyva, hogy valójában mire/mennyi mindenre van szükséged.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Érzéseidre hangolódva képessé válhatsz a mai napon érzelmi támogatást nyújtani mások számára. De az is előfordulhat, hogy te leszel az, aki erre vágyakozik, ezért képtelen vagy tárgyilagosan szemlélni a dolgokat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon legszívesebben visszavonulnál egy időre. De ne tedd, vagy legalábbis ne teljesen. Sokat segítene a jelen helyzetben, ha meg tudnád beszélni nyomasztó érzéseidet valamelyik bizalmas barátoddal.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Fontossá válhat számodra a barátok közötti érzelmi kapcsolat és támogatás, különösen a női barátok részéről. Tartózkodj azonban a féltékenykedéstől vagy a túlzottan kisajátító magatartástól. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Munkával, megélhetéssel, szakmával kapcsolatos ügyek kerülhetnek a mai napon figyelmednek fókuszába. A megérzéseid átlagon felül működnek, ezért hallgatnod kellene rájuk, mert ennek hatására fantasztikus helyzetbe kerülhetsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a mai napon erősebb benned a vágy, hogy kiszakadj a normális, hétköznapi rutinból, ugyanakkor nem szívesen hagynád el megszokott környezeted biztonságát. Külföldi utazás varázslatos lesz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan érzelmes hangulatba kerülhetsz, hogy a környezetedben szinte rád sem lehet ismerni. A felettesednek a mai napon megvan a maga baja, ezért ne állj elő most semmilyen kéréssel, és ne sértődj meg, ha nem viselkedik kedvesen.