Horoszkóp 2017.04.09.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Felütheti a fejét a féltékenység, és olyan mondatok hangozhatnak el, amelyekkel kölcsönösen megsebezhetitek egymás lelkét. De az is lehet, hogy valakinek az irigysége előtt értetlenül, döbbenten állsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Értetlenül állhatsz valakinek az irigy, kisstílű magatartása előtt. De az is lehet, hogy most döbbenhetsz rá arra, hogy akiben megbíztál, akiben hittél, kijátszott. Szedd össze magad, állj föl a padlóról, a sors támogatását élvezheted.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az emberi gonoszság előtt mindig is értetlenül álltál. A mai napon pedig egyik döbbenetből a másikba eshetsz, olyan dolgoknak lehetsz a tanúja. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön azonban most áldás van.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A házasságok egén viharfelhők tornyosulnak, és villámok cikázhatnak. Előfordulhat, hogy eleged lesz az egészből. Ha a meglévő kapcsolatod mellett titkos viszonyt folytatsz, akkor ez a helyzet a kedvesed karjába sodorhat…

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kedvez a mai nap a láblógatásnak. Ha egy mód van rá, akkor ne csinálj semmit, csak lustálkodj. Ha ez nem lehetséges, akkor a munkához úgy kellene hozzáállni, hogy más is hozzáférjen… Tölts több időt a szabad levegőn.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha nem akarod, hogy a kapcsolatod véget érjen, akkor kénytelen leszel alkalmazkodni. Ha nincs se erőd, se kedved kompromisszumot kötni, akkor fel kell készülni arra, hogy a társad bemondja az unalmast…

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy olyanok próbálnak beleszólni az életedbe, akiknek semmi közük semmihez. Nem kellene semmit lenyelni, hanem őszintén megmondani a véleményedet. Még akkor is, ha ezen valaki megsértődik.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Megtörténhet, hogy a mai napon többet kell tevékenykedni. Most viszont ég a kezed alatt a munka, vagyis mindent elvégezhetsz, amit tervbe vettél. Olyan valaki telefonálhat, aki igazi energiavámpír. Ne vedd neki fel a telefont.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelmi kapcsolatokat nehézzé teheti a féltékenység. De az is lehet, hogy olyan téma kerülhet ismét terítékre, amely miatt már korábban összekülönböztetek. Próbálj meg a társadhoz alkalmazkodni, a békesség kedvéért.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor minden úgy megy, hogy saját magad is elcsodálkozhatsz az eredményen. A rokonokkal szemben viszont nehéz helyzet alakulhat ki. Még az is lehet, hogy egy ideig nem fogtok kommunikálni egymással.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha vannak titkaid, akkor azokra nagyon vigyázni kell. Ha kitudódnak, akkor roppant kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Balesetveszélyes a mai nap, légy óvatosabb, illetve mindenhova indulj jóval korábban.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan valaki bukkanhat fel az életedben, akit akkor látnál a legszívesebben, amikor a hátad közepét. De az is lehet, hogy most döbbenhetsz rá arra: félreismertél valakit, és csalódott lehetsz miatta…