Horoszkóp 2017.04.08.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kedvez a mai nap a munkának. Még az is lehet, hogy olyan feladatot is el tudsz végezni, amelyet már jó ideje halogatsz, és a nemszeretem munkák közé tartozik. Kiváló a nap a rokoni kapcsolatok intenzívebb ápolásának is.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Annyira felfokozott érzelmekkel reagálhatsz másokra és általában az élet dolgaira, hogy a nap – esetleg a hétvége – befejezésekor teljesen kimerültnek érezheted magad. Itt a ragyogó alkalom, hogy az érzéseidet ki tudd fejezni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon a munka, az elvégzendő feladatok körül foroghatnak a gondolataid. De az is előfordulhat, hogy olyan valakivel veheted fel a kapcsolatot, aki miatt életed párja őrülten féltékeny lehet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Romantikus hangulatba kerülhetsz, és ennek hatására rózsaszínű szemüvegen keresztül láthatod az egész világot. Amennyiben szülő vagy, a gyermeked miatt nem kell izgulni, megvan neki a saját magához való esze. Vagyis boldogulni fog!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Amennyiben a mai napon gyermekek lesznek a közeledben, akkor a kezdeti feszültség után pompásan érezheted velük magad. Kiváló a mai nap arra, hogy kipróbálj egy új étel, pontosabban sütemény receptet. Kirándulásra is jó a nap.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Megtörténhet, hogy olyan dolgok juthatnak ma ismét eszedbe, amelyek miatt szinte sajoghat a lelked. Érdemes lenne művészettel kapcsolatba kerülni, mert az így szerzett élmények lelkileg, szellemileg feldobottá tehetnek.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Hiába van szombat, a mai napon még az is lehet, hogy a munkával foglalkozol. De az is lehet, hogy olyan valakivel beszélgethetsz, akinek fantasztikus ötlete támadhat, amelyet te megvalósíthatsz, és sikert arathatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akit akkor szeretnél leginkább látni, amikor a hátad közepét. Próbáld megőrizni a higgadtságodat, még akkor is, ha az illető megnyilvánulásaitól szinte viszket a tenyered…

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben a mai napot olyan személyekkel töltöd, akik fontosak neked, akkor jól érezheted magad a bőrödben. Még az is előfordulhat, hogy olyan ajándékot kaphatsz, amelyre egyáltalán nem is számítasz…

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai nap legfontosabb feladata: együtt érzőnek kellene lenned mások irányába, és önként segíteni. Próbáld meg elkerülni a negatív beállítottságú embereket, mert ez a kedélyállapot ragadós, és erre semmi szükséged.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Rendkívül fogékony lehetsz a mai napon mások érzelmi állapotára. Ezért jó lenne, ha boldog, vidám emberekkel próbálnál meg kommunikálni. Ha ez nem lehetséges, akkor próbáld ezeket az embereket jókedvre hangolni.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a mai napon a kapcsolataid bonyolulttá, homályossá, zavarodottá válhatnak. Ráadásul olyan valakit is utadba sodorhat az élet, aki imádja saját magát, és ez a magatartás nincs jó hatással a kedélyállapotodra.