Horoszkóp 2017.04.07.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Érdemes lenne hosszú hétvégét csinálni, mert a következő időszakban órási energiákat kell majd megmozgatnod. A munka terén lesznek veled szemben nagyobb elvárások. Pénzügyeid jól alakulnak, többen úgy gondolják, még a bőröd alatt is pénz van.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Olyan események történhetnek, amelyek miatt új távlatok nyílhatnak előtted. De az is lehet, hogy olyan valakivel futhatsz össze, aki olyan dolgokról beszélhet, amelyek felkelthetik az érdeklődésedet, és rájössz, szívesen változtatnál.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki tévútra vihet. Különösen, ha olyan témákról kommunikáltok, amelyek az ezotériával kapcsolatosak. Ha szülő vagy, ne fogadd meg a rokonaid gyerekkel kapcsolatos tanácsait.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy összebútorozol a választottaddal. Ha ez már megtörtént, akkor olyan dolog történhet, amely miatt határtalanul boldognak érezheted magad. Baráti kapcsolatban minden úgy alakul, ahogyan te szeretnéd.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan esemény történhet, amely miatt a karrier létráján feljebb léphetsz. Ha változtatni szeretnél, akkor itt a ragyogó alkalom. Olyan új helyzetbe kerülhetsz, amely miatt talán a boldogságtól szárnyaid nőhetnek.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi kapcsolatokban olyan események történhetnek, amelyek miatt minden okod meg lehet az örömre. Ha szülő vagy, gyermeked miatt büszkeséget érezhetsz. Most érdemes új hobbiba kezdeni!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha el akarod kerülni a családi veszekedést, akkor tudatosan kell csillapítanod a feszültséget. Figyelj jobban magadra. Valószínűleg a tudatalatti vágyak vagy törekvések rejlenek a felmerülő problémák hátterében. Balesetveszélyes a nap!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Tudatalatti motivációk vagy mélyről előkotort, régi emlékek kerülhetnek felszínre és befolyásolhatják cselekedeteidet a mai napon. Ha ezzel tisztában vagy, jobban ellenőrzésed alatt tarthatod a helyzetet, és tanulhatsz saját magadról is.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A munkahelyeden minden jól alakulhat, ami miatt könnyebbnek érezheted az életedet. Még az is lehet, hogy a felettesed elismerő szavainak a hatására glória ragyoghat a fejed fölött. Nagyobb vásárlást érdemes ma bonyolítani.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A szerelmi életed alakulása miatt minden okod meglehet az örömre. De az is lehet, hogy a gyermeked miatt érezheted úgy, hogy a boldogságtól a föld felett lebeghetsz néhány lépéssel. Nagytakarításra kiváló ez a mai nap.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A rokoni kapcsolatokban történhetnek olyan változások, amelyek miatt boldognak és elégedettnek érezheted magad. Ha szülő vagy, akkor még az is lehet, hogy a csemetédet a tenyereden hordozod. Érdemes selejtezni is.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kissé veszekedős hangulatban lehetsz a mai napon. Aztán olyan esemény juthat a tudomásodra, amely miatt megváltozik a kedved. Valakinek a tudálékos magatartása meglephet, mert ezt soha nem gondoltad volna róla.