Horoszkóp 2017. 04. 06.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Sikeres lehetsz a munkában, megélhetésben. Felmerülhet benned a változtatásnak a lehetősége, és a sors a segítségedre lesz ebben az ügyben. Immunrendszered erős, ezért a most felmerülő betegséget könnyen legyőzheted.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Óriási erővel és energiával rendelkezhetsz a mai napon, nincs előtted lehetetlen. Kedvez az idő minden külfölddel, vagy tanulmányokkal kapcsolatos ügynek. Ha jogi problémád van, minden a kedved szerint alakulhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kissé ingerlékeny lehetsz a mai napon, ez miatt mehetsz bele egy olyan ügybe, amelybe nagyon nem kellene, mert anyagilag és erkölcsileg is veszteséget szenvedhetsz el. Önként légy a segítségére egy ismerősnek.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Becsvágyad hatalmas és sokra viheted, ha nem feledkezel meg a környezetedben élők igényeiről, és érdekeiről. Ugyanis a magatartásod miatt mások fenyegetve érezhetik magukat, és megpróbálhatnak keresztbe tenni neked.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Az lenne a legjobb a mai napon, ha egyedül dolgoznál. Ha ez nem lehetséges, akkor mielőtt megszólalsz, számolj el legalább tízig, így elkerülheted, hogy olyasmit tegyél, amellyel önmagad alatt vághatod a fát.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Olyan esemény történhet, amely jó hatást gyakorolhat a szerelmi kapcsolatokra. Amennyiben szülő vagy, akkor csemetéd miatt nagyobb erőfeszítést kell tenned, aminek nagyon gyorsan meglesz az eredménye.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A meglévő párkapcsolatokban tisztázhatóvá válhat egy régóta húzódó, vitás ügy. De az is lehet, hogy a mai napon olyan esemény történhet, amelynek hatására rádöbbenhetsz, hogy mi/ki a fontos. A munkában nehéz helyzet jöhet létre.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon a szexuális étvágyad megnőhet. De az is előfordulhat, hogy gyermek miatt kezdesz bele egy olyan dologba, amely nem képezte eddig az életed részét. Kolléga támogatását élvezheted.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kiváló a mai nap arra, hogy a pénzügyeidet rendbe tedd. De az is lehet, hogy olyan esemény történik, amely rendkívül jó hatást gyakorolhat az anyagi helyzetedre. Kollégával való kommunikáció jó kedvre deríthet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Aki szerelmesebb nálad, az hazudik. A meglévő kapcsolatok még szorosabbá válhatnak. A most induló viszonyokban a szenvedély lángja olyan magasra csaphat, mint eddigi életed során sohasem. Pénzedre jobban vigyázz!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Rengeteg energiád, de kevesebb önfegyelmed lehet a mai napon. Ez pedig oda vezethet, hogy éppen azzal a személlyel rúghatod föl a port, akivel nagyon nem kellene. Nagyobb vásárlás bonyolítására nagyon jó a nap.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Ha bármivel elégedetlen vagy, akkor a mai nap alkalmas arra, hogy kiharcold magadnak mindazt, amit szeretnél, amire fáj a fogad. Egy titok a tudomásodra juthat, amit őrizz meg.