Horoszkóp 2017.04.05.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon az érzelem és az értelem között nincs meg az összhang, ami miatt a kedélyállapotod borússá válhat. Az anyagiak alakulása viszont jókedvre hangolhat, hiszen a pénz úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kirobbanó formában lehetsz, ezért nincs olyan dolog, amelynek ne tudnál a végére járni. Ráadásul olyan valami is a tudomásodra juthat, ami miatt minden okod meglehet a boldogságra, a határtalan örömre.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kiváló a mai nap arra, hogy csapatmunkát végezz. A szerelem ege is vakítóan kék lehet. Még azokban a kapcsolatokban is nyugalom lesz, amelyekben eddig nem volt minden fenékig tejföl. Ha szülő vagy, gyermeked miatt örömtáncot lejthetsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Minden gördülékenyen mehet a mai napon, főleg pozitív kisugárzásodnak köszönhetően. Kreatív vagy, amit a munkahelyeden értékelhetnek. Minden mai megbeszélés később fantasztikus sikert hozhat. Balesetveszélyes a nap!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan emberekhez vonzódhatsz a mai napon, akik teljesen mások, mint amilyen te vagy. Vagy akikkel általában találkozni szoktál. Ezektől a személyektől rengeteget tanulhatsz…

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Szinte csak a kisujjadat kell megmozdítani, hogy a pénzt, illetve a sikert magadhoz vonzd. Ha hitelre van szükséged, vagy örökséggel, hagyatékkal kapcsolatos ügyeid vannak, akkor minden úgy megy, mint a karikacsapás.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Minden simán megy a mai napon, még akkor is, ha rendezned kell bizonyos nehézségeket. A szerelmi ügyeid azonban másként alakulnak, mint ahogyan azt remélted. Próbáld meg a társad szemével látni a világot, és nem lesz gondod.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha munkáról van szó, akkor minden gördülékenyen alakulhat. Előfordulhat, hogy az élet valamely területén hirtelen váratlan előnyhöz, kedvező helyzethez juthatsz. Az egészségedre jobban kellene ügyelned.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kevesebb kedvet érezhetsz a munkához, a kötelességek teljesítéséhez. De az is lehet, hogy olyan feladattal találhatnak meg, amelynek a végzéséhez úgy érzed, kevés a tudásod. Ami nem így van! Csak nyugodtan vágj bele, mert sikeres leszel.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan téma kerül a mai napon terítékre, amellyel már korábban foglalkoztál, és talán azt hitted, pont került a végére. Hát nagyot tévedtél. Szedd össze magad, koncentrálj a megoldandó témákra!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Próbálj meg ellenállni a kísértésnek, hogy evéssel, ivással kényeztesd magad. Mert ez most nem tenne jót az emésztésednek, ráadásul, ha erre képtelen vagy, akkor később lelkiismeret-furdalásod támadhat. A tervezett utazás nagyon jól sikerülhet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Itt az ideje, hogy hangot adj szerelmi vonzalmadnak. Ha erről már tud a választottad, akkor is érdemes lenne elmondani, mennyire szereted. Mert ez a vallomás nagyon jó hatást gyakorolhat kettőtök viszonyára, a jövőtökre.