Horoszkóp 2017.04.03.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kiváló a mai nap arra, hogy tartalékot képezz. Most olyan dologra tehetsz félre, ami miatt később nem kerülsz kellemetlen anyagi helyzetbe. A párkapcsolatokban társadnak egészségi gondja támadhat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A következő időben a baráti kapcsolatok sokkal fontosabbak lehetnek, mint eddig bármikor. Lesz olyan ismerősöd, akinek a te segítségedre van szüksége, amivel az élete könnyebbé válhat. Jó tett helyébe pedig jót várhatsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkában, megélhetésben kezdődhetnek olyan változások, amelyek miatt elégedettnek érezheted magad. Még az is lehet, hogy feletteseddel olyan nagy lesz közöttetek az összhang, mint eddig sohasem. Kiváló az idő megbeszélésekre.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a következő időben külfölddel kapcsolatos ügyek kerülhetnek a figyelmed középpontjába. De az is lehet, hogy most döbbenhetsz rá arra, hogy mi az, amit meg kellene tanulnod ahhoz, hogy sikeres légy.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kiváló a mai nap orvosi vizsgálat bonyolítására. Banki, biztosítási ügyek intézése is úgy mehet, mint a karikacsapás. Ha egyéjszakás szerelmi kalandba bonyolódsz, akkor nem érhet csalódás, ha nem is vársz többet tőle.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy olyan dolgokkal kell foglalkoznod, amely miatt a szíved-lelked összeszorulhat. De az is lehet, hogy olyan emlékek tolulhatnak föl a lelkedben, amiket megkönnyezhetsz. A párkapcsolatod központi témája lehet a pénz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A munkahelyeden a te viselkedésed miatt alakulhat ki bonyolult helyzet, ami miatt szenvedhetsz. Ha megpróbálod a kollégák szemével látni a helyzetet, akkor képes lehetsz a változtatásra, aminek nyugalom és siker lehet az eredménye.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha szülő vagy, akkor minden gondolatod a gyermeked körül foroghat. De az is lehet, hogy Ámor nyila mostanában fúródik a szívedbe. Így aztán nem lehet azon csodálkozni, hogy a szíved-lelked csordultig van szeretettel, szerelemmel.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kiváló a mai nap arra, hogy fontosabb dolgokat beszélj meg, amelyek hatással lehetnek a jövődre. De az is lehet, hogy elromlik valami, aminek a megjavíttatása nem lesz két fillér. Ha szülő vagy, csemetéd miatt az idegeid megfeszülhetnek.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Az otthonodban történhet olyan esemény, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. De kedvez az idő mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügy intézésének. Régen látott ismerős is felbukkanhat a színen.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan új helyzet alakulhat ki az életedben, amelyhez nem lesz nehéz alkalmazkodni. De az is lehet, hogy megváltozik a fontossági sorrend. Illetve olyan témák kezdenek el érdekelni, amik eddig talán fel sem tűntek neked.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Az elkövetkezendő időben minden idegszáladdal a pénzre fogsz koncentrálni. Az anyagi javak megteremtése miatt nagyobb erőt és energiát fogsz megmozgatni, és az eredménnyel elégedett lehetsz. Házi kedvenc boldoggá tehet.