Horoszkóp 2017.04.02.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Pompás lehet a mai napod, amikor több dolog úgy sikerül, ahogyan szeretnéd. Ha utazol, akkor nagyon jól érezheted magad. Olyan élményben lehet részed, amelyet a későbbiekben fel tudsz használni. Közlekedés bosszúsággal járhat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy a mai napon nem érzel kedvet a komolyabb munka végzésére, és talán engedékenyebb is lehetsz, mint általában máskor. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad sokat tehet a békéért és nyugalomért.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A kapcsolataid a mai napon kellemesen alakulhatnak. Hajlamos vagy a kompromisszumra a szóváltások elkerülése végett. De azért ne hagyd kicsúszni a kezedből a szálakat. A szerelmi vallomásra is kiváló ez a nap…

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon inkább szórakoznál, kényeztetnéd magadat és a szeretteidet. Csak ne kelljen dolgozni! Sőt, a komolyabb témákról sem kívánsz beszélgetni. Egy kis testmozgás jót tenne testednek, lelkednek egyaránt.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Jelentősebb szellemi energiákkal rendelkezhetsz a mai napon és érthetően ki tudod fejezni a gondolataidat, de esetenként túlzottan ragaszkodhatsz hozzájuk, és ezért történhet meg, hogy védekezésbe szorulhatsz…

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Hajlamossá válhatsz a mai napon úgy gondolkodni, hogy csak a te elképzelésed az egyedüli, ami helyes, csupán csak azért, mert a tiéd. Próbálj meg alkalmazkodni, mások szemével látni a helyzetet. Ettől jó lesz a napod.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon meg kell győznöd valakit a saját igazadról. Mivel nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért ez nem lesz nehéz. Viszont a tanácsot, amit ma kapsz, semmiképpen se fogadd meg.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kiváló a mai nap arra, hogy kifejtsd részletesen a véleményedet, előadd az elképzeléseidet. Különösen azokat, amelyekről eddig vonakodtál említést tenni. Minden megbeszélés nagyon jó eredménnyel zárulhat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kiváló ez a nap arra, hogy az időd nagy részét társaságba töltsd. A mai napon különösen a karok és a lábak vannak kitéve sérülésveszélynek. Ezért légy óvatosabb, ha sportolsz. Illetve mindenhova indulj kicsit korábban, hogy ne kelljen rohanni.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon kissé ingerlékenyebb vagy. Különösen akkor, ha dolgoznod kell. Egy kollégád is egyik pillanatról a másikra idegesíthet fel. Ha most próbálsz ki új étel- vagy süteményreceptet, nagy elismerésre tehetsz szert.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon kevésbé tudod elviselni a szőrszálhasogatást. Ebből alakulhat ki olyan helyzet, ami miatt hirtelen méregbe gurulsz. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, és akkor fantasztikusan zárhatod le ezt a hetet, és kezdheted a másikat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kiváló a mai nap arra, hogy keményebb fizikai munkát végezz. Különösen, ha ezt a szabad levegőn kellene megtenned. Valakitől olyan elismerő szavakat hallhatsz, amelyek miatt a lelked csordultig telik szeretettel.