Horoszkóp 2017.04.01.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon rendkívül együtt érző lehetsz mások irányában, és segíteni is akarsz, amennyire csak tudsz. Próbálj meg távolságot tartani a negatív beállítottságú emberekkel szemben, akik energiavámpírként működhetnek.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Olyan fantasztikus napod lesz, amikor annyi boldogító dolog történhet veled, hogy a föld fölött lebeghetsz néhány lépéssel. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal közös program jól sikerülhet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Rendkívül együtt érző lehetsz a mai napon, és segíteni akarsz olyanoknak is, akik ebből nem kérnek. Ezért fontos, hogy senkire ne erőltesd rá azt, amit te szeretnél, így kerülheted el, hogy bonyolult helyzetbe kerülj.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Csak bátran töltsd álmodozással a napodat, és engedd szabadjára a szárnyaló fantáziádat. A megérzéseid annyira jól működhetnek, hogy kitalálod mások gondolataid. Sőt, ha a hatodik érzékedre hallgatsz, kellemetlen helyzetet is elkerülhetsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai nap nem annyira a világos gondolatok és fontos döntések meghozatalának az ideje. Készülj rá, hogy később újra kell majd értékelned ennek a napnak a fontos eseményeit. Tölts több időt a szabad levegőn.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Hajlamos vagy az álmatag viselkedésre. De az is lehet, hogy jobban élvezed a saját társaságodat, ezért érezheted jól magad egyedül. Érdemes lenne meditálni, vagy jóga gyakorlatokat végezni, amik feltöltik energiaraktáraidat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Bármi történjék is a mai napon, légy tudatában annak, hogy a valóságérzéked nincs a helyén. Próbálj meg olvasni, menj moziba, vagy színházba. A konyhában való serénykedés is tökéletes kikapcsolódást jelenthet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha társaságban töltöd a mai napot, akkor jól érezheted magad a bőrödben. Megtörténhet, hogy olyan pletyka juthat a tudomásodra, amit azonnal meg akarsz majd osztani másokkal. Családi kirándulásra kiváló ez a nap.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kiváló a mai nap az önelemzésre vagy terápiás kezelésre. Ha ezotériával kapcsolatos előadáson vennél részt, akkor ez nagyon jó lenne, mert egészen másként láthatod ennek hatására a világot, és benne a saját helyedet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Komolyabb témák megbeszélésére nem annyira jó ez a nap, amelynek elsődleges oka, hogy a gondolkodásodban hajlamossá válhatsz a túlzott szubjektivitásra. Rokonnal összerúghatjátok a port…

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Remek alkalom kínálkozik a mai napon a kapcsolataidnak a javítására, különösen a nőkkel, mivel érzelmileg azonos hullámhosszra kerülhetsz velük. De ma egyébként is mindenki szívesen szóba elegyedhet veled.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha teljesen őszintén és becsületesen jársz el másokkal szemben, szót tudsz érteni a közösséggel, amelynek a tagja vagy, akkor érvényt szerezhetsz az elképzeléseidnek. Kolléga viselkedése viszont kinyithatja a kis bicskát a zsebedben.