Horoszkóp 2017.03.31.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Figyelmednek a fókuszába a pénz állhat. Ha külföldön tartózkodsz, akkor olyan dologra adhatsz ki, amely nagyon megéri az árát. Valakinek szüksége van a dicséretedre, az elismerő szavaidra, amivel ne fukarkodj.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha erősen vágysz a sikerre és kész vagy ezért keményen megdolgozni, akkor minden úgy alakulhat, ahogyan azt a legszebb álmaidban láttad. Nagy erőket tudsz a mai napon megmozgatni, ennek hatására változhat az életed…

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A változás, a megújulás, az átalakulás időszakát élheted, amikor nagyobb szabadságra tehetsz szert, és olyan oldaladat is megmutathatod, amely eddig rejtve maradt. Ha okosan használod fel az erődet, akkor nem mindennapi sikert érhetsz el.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Meg kell győződnöd arról, hogy elképzeléseid és eszményeid valóban megérik-e a fáradtságot. Szükség esetén bátran változtass rajtuk. Ha nem hajhászod a sikert, akkor nem kerülsz összeütközésbe se főnökkel, se kollégával.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan konfliktusba kerülhetsz, amelyet talán korábban el sem tudtál volna képzelni. Kolléga olyan dologgal állhat elő, amelytől az idegeid megfeszülhetnek. Töltsd időd nagy részét olyannal, akit kedvelsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Az a fontos, történjen bármi, maradj korrekt. Alaposan felül kellene vizsgálnod a véleményedet, mert előfordulhat, hogy minden változik, és új irányokhoz kellene alkalmazkodnod. Egy emlék miatt könny szökhet a szemedbe.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha ellent tudsz állni a kísértésnek, hogy túl messzire merészkedj, akkor ezt a mostani időszakot sikeresnek tekintheted. Olyan valakivel találkozhatsz, aki miatt kínos helyzetbe kerülhetsz. Szedd össze magad, és légy határozott.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy problémáid adódhatnak a hatalmi pozícióban lévő emberekkel. Viszont, ha hivatalos ügyeket kell intéznéd, akkor minden úgy megy majd, mint a karikacsapás. Valakinek légy a segítségére kérés nélkül.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy annyira magabiztosnak és optimistának érezheted magad, hogy azt hiszed, tiéd az egész világ. Egy kis visszafogottság és óvatosság nem árt. Ha szülő vagy, gyermeked miatt sokat izgulhatsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nagyon körültekintőnek és óvatosnak kellene lenned a mai napon, mert balesetveszélyes ez az idő, amikor könnyen összetörheted magad. Kiváló az időszak nagyobb vásárlás bonyolítására, mert akár áron alul is vásárolhatsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan valaki bukkanhat fel az életedben, akivel talán korábban szoros volt a kapcsolatod. De az is megtörténhet, hogy egy gyermek viselkedése miatt határtalanul boldognak érezheted magad…

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Az a lényeg, hogy senki fölött ne atyáskodj/anyáskodj, és bármi történjék, ne ess túlzásokba. Ne akarj senkin sem segíteni, mert akin szeretnél, annak a személynek meg kell tanulnia önállóan kezelni a saját problémáját.