Horoszkóp 2017.03.30.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzet jöhet létre, amelyet a partnered nehezebben tud elfogadni. De az is lehet, hogy a társad rokonsága miatt kerülhetsz nehéz helyzetbe. Szükségük van a támogatásodra.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy alaptalan optimizmus vagy vágyálom keríthet hatalmába a mai napon, és olyan ügyletek ejthetnek kísértésbe, amikkel egyébként nem foglalkoznál. Valaki vad ötlettel is előállhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is előfordulhat, hogy a mai napon új kapcsolat kezdődik, amelyben hajlamossá válhatsz a másik felet idealizálni. Ha nem magasztalod őt az egekig, akkor nem érhet csalódás, és ez a kapcsolat nagyon jó lesz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan élmények érhetnek, amelyek miatt a spiritualitás irányába fordulhatsz. De az is lehet, hogy egy utópikus világot keresel, ahová elmenekülhetnél a hétköznapi valóság elől. A szeszfogyasztást mérsékeld!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Óriási lendülettel és energiával törekedhetsz a sikerre, amiért keményen meg is dolgozhatsz. Most valóban sikerre vihetsz valamit, amin jó ideje talán már munkálkodsz is. Használd fel okosan ezt az energiát és ezt az erőt.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a mai nap központi témája a hatalom lesz. Például hogyan szerezd meg, és hogyan használd fel. A legjobb ha önmagad fejlesztésére fordítod, miközben kitarthatsz a magasztosnak nevezhető eszményeid mellett is.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A munkában nem alakul úgy minden, ahogyan szeretnéd. Még az is lehet, hogy változtatnod kell a terveiden, ami nem esik nehezedre. A boldogság kék madara hosszabb időre a válladra telepedhet: sok örömben lehet részed.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan események történhetnek, amelyek miatt boldog lehetsz, és el sem mered hinni, hogy mindez veled esik meg. Úgy érezheted, hogy Isten a tenyerén hordoz. Tarts távolságot egy negatív beállítottságú személytől.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Vannak olyan barátaid, akikkel a kapcsolatod megszűnhet. De az is lehet, hogy neked nincs kedved nagyobb áldozatot hozni senkiért, és inkább felszámolsz egy olyan viszonyt, amely korábban szoros volt.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A változás, a megújulás, az átalakulás időszakát élheted. Ez lelki vagy anyagi szinten is működhet, de az egyik hatással lehet a másikra. Nagyobb szabadságra törekedhetsz, hogy igazi belső énedet megmutathasd.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a felettesed a mai napon felfigyelhet rád, és feljebb léphetsz a ranglétrán. Ez esetben fontos, hogy ne élj vissza helyzeteddel, őrizd meg a tartásodat, és tegyél meg olyan dolgot is, amihez kevés kedvet érzel.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Sikeres időszak köszönhet rád. Még az is lehet, hogy felettesed olyan dologgal állhat elő, amely miatt elégedettséget érezhetsz. Ám a postás olyan értesítést hozhat, amelytől minden hajszálad az égnek állhat.