Horoszkóp 2017.03.29.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is megtörténhet, hogy talicskával fogod hazatolni a pénzt. Rendkívül sikeres lehet a napod, ha pénzről van szó. Érdemes tehát minden anyagiakkal kapcsolatos megbeszélést a mai napra időzíteni, mert jó eredményt érhetsz el.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Konzervatív és óvatos hozzáállásod miatt olyan dolgokat is el tudsz végezni, amelyekre az előző napokban képtelen voltál. Kellő rálátással rendelkezel, ennek hatására pedig képes vagy hosszú tavú terveket készíteni, amiket sikerre vihetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy a régi párkapcsolatokban olyan esemény történik, amely miatt örömöt érezhetsz. Bármilyen problémád van, ezzel a mai napon kellene előhozakodnod, mert minden ügynek a végére pont kerülhet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan változások történhetnek a munkahelyeden, amelyek erősen befolyásolhatják a jövődet. Olyan dolog is a tudomásodra juthat, amely miatt talán először megrémülsz, de később megnyugodhatsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is előfordulhat, hogy olyan esemény történik, amely miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz. De az is lehet, hogy végre tudod hajtani mindazt, ami korábban nem ment, vagy nehezedre esett.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Légy a mai napon különösen óvatos, főleg a közlekedés során. A munkahelyeden is vissza kellene fognod magad, mert előfordulhat, hogy hibázol, és ez miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz és kár is érhet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, ennek köszönhetően tudod minden kérdésre a választ. Illetve olyan dolgokat is meg tudsz oldani, amelyek eddig nem mentek. Orvosi vizsgálat miatt nem kell aggódnod.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy kitalálod mások gondolatait, belelátsz mások lelkébe és fejébe egyaránt. Olyan események is történhetnek, amelyek miatt izgatottá válhatsz. Olyan dolgokkal is foglalkoznod kell majd, amelyek eddig nem képezték az életed részét.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon kevésbé vágysz az emberek közé. Talán azért, mert nincs sok türelmed az értelmetlen locsi-fecsizéshez. Gondolkodásod megfontolt és gyakorlatias lehet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Komoly hangulatban lehetsz a mai napon, ennek megfelelően komoly beszélgetések kerülhetnek napirendre. Jó alkalom kínálkozik arra, hogy tanácsot kérj a nálad idősebb vagy tapasztaltabb személyektől.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Megtörténhet, hogy kommunikációs zavarok lépnek fel a mai napon. Ezért kell világosan fogalmazni és egyértelműen viselkedni, hogy ezt a kellemetlen helyzetet elkerüld. Valakinek nagy szüksége van a dicséretedre, ne fukarkodj vele.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napot szenteld a részletekkel való foglalkozásra. Illetve, ha a főnököddel szeretnél valamit megbeszélni, akkor a sors jó lehetőséget kínál erre. Vagyis a mai napon add elő mindazt, amit már régebb óta fontolgatsz.