Horoszkóp 2017.03.28.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Talán az Újhold számlájára írható, hogy a kedélyállapotod változékony lehet. Egyik pillanatban még fantasztikusan érzed magad, míg a másik pillanatban kissé lehangolt lehetsz. Valakinek szüksége van a megnyugtató szavaidra.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is előfordulhat, hogy olyan összeg üti a markodat, amelyre nem számítottál. De az is megeshet, hogy valaki olyan ajándékkal lep meg, amely miatt boldog lehetsz. Nagyobb vásárlást érdemes a mai napon bonyolítani.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Csak bátran ragaszkodj ahhoz, amit tervbe vettél, mert a sors támogatását élvezheted. Így aztán a mai napon hallatlanul nagy sikereket érhetsz el az életnek akár több területén is. Ha párkapcsolatban élsz, társadat dicsérd meg.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Varázslatos lehet a mai nap, amikor több olyan dologban érhetsz el sikereket, amikre talán már jó ideje vágyakozhatsz. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt felesleges aggódni, mert megvan a magához való esze…

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Vannak olyan barátaid vagy jó ismerőseid, akikkel a kapcsolatod a mai napon kiegyensúlyozott lehet. Illetve olyan témákról beszélgethettek, amelyek elsősorban téged érdekelnek. Ha pénzről van szó, nem lesz okod panaszra.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kiváló a mai nap a tervezgetésre. Olyan dolgok is eszedbe juthatnak, amelyek miatt az életet kicsit könnyebbnek érezheted. Ha pénzről van szó, akkor minden okod meglehet az örömre, mert több lesz a bevételed, mint a kiadásod.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, mint ma, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ha betegséggel bajlódsz, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. Kedvez a nap banki, biztosítási ügyek intézésének is.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Boldogságban telhet a mai nap, amikor olyan események történhetnek, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Baráti kapcsolatban is olyan esemény történhet, amely miatt az ismeretségetek szorosabbá válhat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A munkahelyeden olyan változások történhetnek, amelyek befolyással lehetnek az életedre. De aggodalomra semmi okod, mert olyan dolog is történhet, amely miatt az irigyeid száma hirtelen annyi lesz, mint égen a csillag.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Varázslatos pillanatokat élhetsz át ezen a napon. A szerelem ege vakítóan kék lehet. Ha szülő vagy, akkor a csemetéd miatt akár örömmámorban is úszhatsz. A pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert meglophatnak, veszteség érhet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kedvez a mai nap a hosszú távú tervek készítésének. Ugyanis, amit most elhatározol, azt véghez is tudod vinni. Olyan valaki is jelentkezhet a mai napon, akivel nagyon szívesen kommunikálsz, akitől jókedved támadhat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Ha bármit szeretnél elérni a felettesednél, akkor a mai napon add elő a kívánságodat, mert most sokkal nyitottabb, mint máskor, és minden ötletedre rábólinthat.