Horoszkóp 2017.03.27.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy olyan helyről jön a pénz, ahonnan nem gondolod. Kiváló a mai nap arra, hogy a saját érdekeidet – elsősorban anyagit – képviseld, mert most a sors is támogat abban, hogy sikert sikerre halmozz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A környezetedben a mai napon többen vannak olyanok, akiket akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Egy baráti kapcsolat alakulása miatt minden okod meglehet az örömre. Egy közösségben pedig te lehetsz a sztár.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kiváló a mai nap arra, hogy a saját szekeredet told. Vagyis most a gondviselés támogatására is számíthatsz, így aztán nincs olyan, amit ne tudnál elérni. Elsősorban az egzisztencia, a munka, a karrier terén!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha külföldre utazol, illetve bármilyen külfölddel kapcsolatos ügyet intézel, fantasztikus lehetsz. Ha tanulmányokat folytatsz, olyan sikeres lehetsz, hogy büszke lehetsz saját magadra. Kiváló az idő a joggal kapcsolatos ügyek intézésére.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is megtörténhet, hogy valakinek a pechje a te szerencséd lesz. Semmiféle lelkiismeret-furdalást ne érezz, a sors neked kedvezően rendezte a szálakat. Orvosi vizsgálat miatt ne aggódj, minden a legnagyobb rendben lesz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A tartós párkapcsolatokban, a házasságokban olyan esemény történhet, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy a környezetedben felbukkanhat egy olyan személy, akivel szinte nyomban közös nevezőn lehettek.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Koncentrálnod kell a mai napon a munkára, mert a legkisebb hiba is megbosszulhatja magát. Illetve megtörténhet, hogy kolléga magatartása előtt döbbenten állhatsz. Irigy emberekből a mai napon sem lesz hiány!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A lelked csordultig lehet szeretettel és szerelemmel. Határtalanul boldognak érezheted magad, és örömödben szinte képes lennél magadhoz ölelni szinte az egész világot. A pénzedre viszont jobban vigyázz, mert selejtre adhatsz ki.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is megtörténhet, hogy a mai napon más helyett kell dolgoznod. Illetve kolléga magatartása miatt eheted a kefét. Ha változtatni szeretnél az életeden, akkor itt a ragyogó alkalom: lépj a tettek mezejére, mert sikert érhetsz el.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is előfordulhat, hogy a szerelem édes angyalkája telepszik a válladra. Akivel most hoz össze a sors, azzal össze is kötheted az életedet. Ha vállalkozó vagy, akkor minden okod meglehet az örömre, mert a pénz csak úgy áramlik hozzád.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan változások történhetnek az életedben, amelyek miatt megváltozhatnak a hétköznapjaid, a rutin is egészen más lesz, mint eddig. Ha pénzről van szó, jókedved lehet, mert nem mindennapi összeg ütheti a markodat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A nagy találkozások napja lehet a mai, amikor olyan valakivel futhatsz össze, akitől egyből jókedvre derülhetsz. A mai nap nem az őszinteségé. Vagyis ha valamiről/valakiről véleményt kell mondanod, akkor a kegyes hazugsághoz folyamodj.