Horoszkóp 2017.03.26.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon egymást érhetik a váratlan események. Olyan dolgok eshetnek meg veled, amelyeket még a legmerészebb álmaidban sem láttál. De az is lehet, hogy olyasmi hangozhat el, ami miatt egyik döbbenetből a másikba eshetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Figyelmednek fókuszába a mai napon elsősorban a pénz állhat. Az is lehet, hogy anyagi jellegű tervet fogsz készíteni, amihez a későbbiekben nehezebben tudsz majd alkalmazkodni. Tölts több időt a szabad levegőn.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy korszakalkotó ötletek pattanhatnak ki a fejecskédből. Megtörténhet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt más színben láthatod a világot, és benne a saját helyed. Balesetveszélyes a nap!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha olyan társkapcsolati problémáid vannak, amiről eddig nem akartál tudomást venni, többé nem dughatod a homokba a fejed. Mert a mai napon olyan szituáció alakulhat ki, amelynek hatására szembesülnöd kell a gondokkal.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Pompás hangulatban lehetsz a mai napon, amikor olyan dolgok is megeshetnek veled, amikről úgy gondolhattad: csak másokkal történhetnek meg. Egy váratlan találkozás miatt feldobottnak érezheted magad.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon hihetetlenül nagy energiákkal rendelkezhetsz és ezt hatékonyan fel is tudod használni. Az lenne a legjobb, ha mindent egyedül végeznél, mert a többiek most könnyen az idegeidre mehetnek. Bátran új feladatba is foghatsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai nap legfontosabb feladata, helyes mederbe terelni a felfokozott energiákat, különben könnyen kialakulhat baleset, vagy lázas megbetegedés. Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor kiváló teljesítményt nyújthatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Annyi fizikai erő feszülhet a mai napon benned, hogy alig tudsz nyugton maradni. Ezért fontos, hogy szánj egy kis időt testmozgásra, amitől kiegyensúlyozott lehetsz. Ha ma bonyolítasz vásárlást, ezt a lehető legjobbkor teszed.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ahogyan ma reagálsz a különböző helyzetekre, ez árulkodó lehet. Mert azt tükrözi, hányadán állsz önmagaddal, belső tartásoddal és a biztonságérzeteddel. Illetve ezek hiányával. Ne vigyél ma túlzásba semmit.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Energiaszinted a mai napon magasabb, ez az oka annak, hogy rengeteg munkát el tudsz végezni. Különösen akkor, ha valamilyen fizikai tevékenységről vagy csapatmunkáról van szó. Valakit dicsérj meg.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kiválóan tudsz együttműködni a mai napon másokkal. Lehetőséged nyílik arra, hogy valamilyen irányító, vezető szerephez juss. A környezetedben szinte mindenki azt teszi, amit mondasz. Nagyobb vásárlást ma bonyolíts.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A legjobban úgy tudod kihasználni ezt a napot, ha egyedül dolgozol. Illetve több időt szánsz a hobbid űzésére, mert ennek hatására energiaraktáraidat feltöltheted. Művészi élményben is részed lehet, amitől feldobott lehetsz.