Horoszkóp 2017.03.25.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy euforikus állapotba kerülhetsz. A boldogságtól a föld felett lebeghetsz néhány lépéssel. Ha nem érdekel a szerelem, akkor döbbenten veheted tudomásul, hogy Ámor nyila bizony szíved közepébe fúródott…

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Energiaszinted valahol a fellegekben van. Talán arra kellened használnod a mai napot, hogy végleg felszámold az elmaradásaidat. Megtörténhet az is, hogy olyan helyről érhet támadás, ahonnan ezt egyáltalán nem vártad.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Mindenféle pénzügyi tranzakcióra kiváló a mai nap. De még az is lehet, hogy mélyen alul vásárolhatsz, vagy olyan lehetőség juthat a tudomásodra, amelyet megragadva bevételeidet jelentősen növelheted a későbbiekben.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha titokban tartott szerelmi kapcsolatot folytatsz, akkor a mai napotok nagyon jól sikerülhet. Olyan nagy lehet közöttetek az összhang, hogy ennek hatására talán a közös jövőt is tervezgetni fogjátok. Fontos téma is terítékre kerülhet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai nap alkalmas arra, hogy a figyelem középpontjában állj, mert így érheted el mindazt, amit szeretnél. Annyira eleven és barátságos lehetsz, hogy erőteljesen vonzod magadhoz az embereket. Remek a nap, vagy az este, bulizásra.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A dolgaid nagyon jól alakulhatnak, de fontos, hogy ne bízd el magad, mert akkor a visszájára fordulhat minden, és ebből a későbbiekben bajod származhat. Kiváló a nap az otthonodnak a rendbe tételére, nagytakarításra.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kedvez a mai nap a már folyamatban lévő ügyek – főként anyagiak! – rendbe tételére, szinte bármilyen pénzügyi tranzakció bonyolítására. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a nyugalom a te magatartásodon múlik.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Amennyiben a mai napot baráti társaságban töltöd, akkor pompásan érezheted magad. Nemcsak te, hanem mások is nagyon jól fogják érezni magukat, amelynek fő oka az, hogy jó benyomást tudsz tenni másokra.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon szíved minden vágya a harmónia és a szépség. Kedvedet lelheted a műalkotásokban, vagy az otthonod csinosításában. De az is lehet, hogy barátokkal töltöd az időd nagy részét, és pompásan érezheted magad.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Szinte mindenkivel szemben baráti érzéseket táplálhatsz, és egy új szerelmi kapcsolt is kialakulóban lehet. Szeretetre és a békességre vágyakozol a mai napon. Persze csak addig, amíg ez nem kerül túlságosan nagy erőfeszítésedbe.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon légy óvatosabb, amikor az élvezeteket hajszolod, nehogy túlzásba ess vagy megbánts egy szeretett személyt. Kiváló a nap arra, hogy szórakozz, olyan dolgokat végezz, amelyhez nagy kedvet érzel.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Amennyiben a mai napot a családtagok és a barátaid körében kívánod eltölteni, akkor ezt jól teszed. Ugyanis felismerheted, milyen sokat jelent számodra az ő szeretetük, együttérzésük a nagyvonalúságuk is.