Horoszkóp 2017.03.24.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A környezetedben többen vannak, akik annyira irigyek rád, hogy meg tudnának fojtani egy kanál vízben. Ami jó hír, hiszen ez azt jelenti, hogy sikeres vagy. Bírságveszélyes a nap, tartsd be a szabályokat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Egy kolléga viselkedése miatt eheted a mai napon a kefét. Ha szabadságon vagy, akkor viszont több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. Ha hosszú hétvégét terveztél, akkor is pompásan érezheted magad, jól tudod eltölteni az időt.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A párkapcsolatokat a társad szőrszálhasogató magatartása teheti nehézzé. De az is lehet, hogy veled történik olyan esemény, amelynek hatására borúsabbá válhat a hangulatod. Ha utazol, fantasztikus élményben lehet részed.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Érdemes lenne selejtezést tartani a ruháid között. Ne sajnáld azokat a darabokat, amelyeket már nem tudsz felvenni. Kiváló a mai nap nagyobb vásárlás bonyolítására, illetve olyan dolog is történhet, amitől feldobott lehetsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha tanulmányokat folytatsz, akkor a mai napon olyan sikereket érhetsz el, hogy szinte szétvetheti kebledet a büszkeség. Pénzügyek terén viszont óvatosabbnak kell lenned, mert egy tévedés nagyon sokba kerülhet…

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon olyan dolgok történhetnek, amelyek hatására jobban megértheted önmagadat, és pontosan tudni fogod, hogy mit akarsz. Felismerheted azt is, hogyan viheted többre másokkal együttműködve.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Agytekervényeid ma az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. De az is lehet, hogy olyan dolgok juthatnak eszedbe, amelyek segítségével még a pénzügyeidre is jó hatást gyakorolhatsz. Felbukkanhat az exed is…

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ne félj attól, hogy mit mondanak mások. De attól sem, hogy a szeretett személyek hogyan fognak viszonyulni ahhoz, amit szeretnél. Kollégával légy kedvesebb, mert szükséged lesz a támogatására.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy felettes váltásra kerülhet sor a munkahelyeden, amely nagymértékben érintheti a te megélhetésedet is. Mivel sérülésveszélyes a nap, ezért nagyon fontos, hogy óvatos legyél, és mindenhova indulj kicsit korábban.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Fékezned kellene magad a mai napon, és arra kellene törekedned, hogy mindenkivel félreérthetetlen formában közöld a gondolataidat. Ha valaki azt kéri, hogy légy vele őszinte, akkor nagyon fontos, hogy tapintatos légy.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha képes vagy az önkritikára, akkor most megtudhatod, mit is gondolnak rólad a többiek, a környezetedben élők. Hajlamossá válhatsz az ingerlékeny magatartásra, és ez is oka annak, hogy harcias személyeket vonzhatsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha egészségi gondod támad, akkor keress fel orvost. Az alternatív gyógymódokat most felejtsd el, mert ezek nem jönnek most be neked. Csinálhatnál egy hosszú hétvégét is, mert a lazításra szükséged van.