Horoszkóp 2017.03.23.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Értetlenül állhatsz valaki irigy viselkedése előtt. Soha nem gondoltad volna, hogy így viszonyul ez a személy hozzád. Ha párkapcsolatban élsz, akkor nem kellene mindenbe beleavatni életed párját, mert olyan tanácsokat adhat, amitől a falnak mehetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Hajlamossá válhatsz a mai napon másokra erőltetni a gondolataidat. Ennek a hatására olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt a vérnyomásod az egekbe szökhet. Kolléga is az idegeidre mehet, míg egy másik kolléga kedvessége elvarázsolhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan esemény történhet, ami miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Az lenne a legjobb, ha senkivel nem osztanád meg azt a dolgot, ami boldoggá tesz. Mert olyasmi derülhet ki, ami miatt mélyen csalódott lehetsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy ma csenget a postás, és olyasmit hoz, amitől nem leszel boldog. Szedd össze magad, és tegyél meg mindent, hogy ezen a helyzeten gyorsan túl legyél. Olyan hír is eljuthat ma a füledbe, amelytől egyik döbbenetből a másikba eshetsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan témáról alakulhat ki vita, ami nem is annyira lényeges. De az is lehet, hogy olyan valakivel kerülhetsz szembe, aki a te gondolkodásodat próbálja kényszerpályára állítani. Pénzügyek terén idegesítő helyzet jöhet létre.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon a felszín alatt akarsz kutakodni, ami olyan tárgyak tanulmányozására sarkallhat, mint a pszichológia, okkultizmus, asztrológia, jóga és ehhez hasonlók. Ha szülő vagy, gyermekednek szüksége van a támogatásodra.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha a mai napon egyetlen témára vagy gondolatra összpontosítod a figyelmedet, minden más kizárásával, az nagyszerűen kamatoztatható a mögöttes tartalmak felkutatásában. Fordulj befelé, hogy jobban megismerd önmagadat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon céltáblájává válhatsz valamilyen ellenséges propagandának vagy kényszerhatásnak. Állj készenlétben és csak olyasmibe bocsátkozz, amiben tényleg érdekelt vagy. Baráttal légy kedves és megértő.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Itt az ideje, hogy leáss az esetleges társkapcsolati problémák gyökeréig. Ne finomkodj, légy őszinte. Mindent teríts ki nyíltan. Készülj fel arra is, hogy a mai napon valaki hatalmi harcba akar belerángatni, amitől távol kell tartani magad.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan valakivel kerülhetsz kapcsolatba, akitől jó lesz a kedved. Értékelni fogod a humorát, és olyan dolog is elhangozhat, amelynek a későbbiekben nagy hasznát veheted. Őszinte véleményt kérhetnek tőled, fogalmazz diplomatikusan.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon, ha lehetséges, akkor ne hozz fontos döntést, és ne is kötelezd el magad sem írásban, sem szóban. Mert amit most helyesnek találsz, arról a későbbiekben éppen az ellenkezője bizonyosodhat be. Ha szülő vagy, figyelj a csemetédre.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai nap nem túlságosan jó a kommunikációra. Zavaros félreértések keletkezhetnek. Ezért maradj őszinte és egyenes, amennyire ez lehetséges. Olyan valaki is felbukkanhat, aki miatt az idegeid megfeszülhetnek.