Horoszkóp 2017.03.22.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Nem lehet okod panaszra a mai napon, mert több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt a legszebb álmaidban láthattad. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal egyik pillanatról a másikra alakulhat ki feszült helyzet. Légy türelmes.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy egy kolléga az oka a feszültségnek, amely tombol benned. Szedd össze magad, próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert így könnyebben túl tudod tenni magad a történteken. Az egészségedre jobban ügyelj.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szerelmi kapcsolatokban a kedvesed elfogadhatatlannak tarthat egy helyzetet. Ezért, ha nem akarsz feszültséget, netán veszekedést, akkor kénytelen leszel alkalmazkodni hozzá. Új munkalehetőség a láthatáron!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Előfordulhat, hogy a mai napon úgy érezheted, a legjobb az lenne, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Mivel az ezotéria úgy tartja, hogy a rokonainkat mi magunk választjuk még lélekállapotban, mert dolgunk van velük, így hát alkalmazkodj hozzájuk.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan dolgok foglalkoztathatnak, amelyek a magánéleteddel kapcsolatosak. Ha orvosi vizsgálaton kell részt venned, akkor minden jól alakul. Előfordulhat, hogy a mai napon meghibásodik valami, amin ne bosszankodj.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon központi témád lehet a pénz. Nemcsak annak megkeresése, hanem megtartása vagy költése. De az is lehet, hogy kapsz egy értesítést, amely miatt megfeszülhetnek az idegeid. Hivatalos ügy intézésére jó a nap.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Előfordulhat, hogy meg kell védened a saját igazadat. A munkában olyan helyzet jöhet létre, amely miatt többen támadhatnak, vagy olyan szituáció jön létre, amikor segítséget kell kérned a gondok megoldásához.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Bírságveszélyes a mai nap, amikor minden szabályt be kell tartani, hogy könyvelésed kiadás oldala ne lendüljön nagyobb mozgásba. Olyan valakivel beszélgethetsz, akinek a hatására megváltozhat egy fontos dologról a véleményed.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha szülő vagy, akkor a gyermekednek nehezebb lesz elmagyarázni egy olyan dolgot, amiről úgy gondolod, hogy fontos, hiszen a jövője a tét. Légy vele türelmesebb, és akkor sikerül mindaz, amit vele kapcsolatban szeretnél.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon az általad értékesnek tartott dolgokkal foglalkozhatsz, ami nem csak jókedvűvé tehet, hanem az energiaraktáraidat is feltölti. Ha nagyobb vásárlásra készülsz, akkor érdemes lenne a mai napon bonyolítani.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy Fortuna istenasszony kíséri minden léptedet. Olyan szerencsés lehetsz, hogy a környezetedben többeket hatalmába keríthet a sárga irigység. Ma elhangzó ajánlatra ne vegyél mérget!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai nap alkalmas arra, hogy minden erőddel belevesd magad a munkába. A felettesed is nyitottabb, mint máskor – ezért, ha bármilyen problémád van, akkor ezt a mai napon add elő. Egy megdöbbentő hír miatt könny szökhet a szemedbe.