Horoszkóp 2017.03.21.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A figyelem középpontjában állhatsz: boldog- boldogtalan a környezetedben akarna tartózkodni, mert ők is szeretnének a te sikered fényében tartózkodni. A mai napon olyan helyzet alakulhat ki, aminek során nem szabad őszintének lenned. A kegyes hazugságot kellene választanod.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Romantikus hangulatban lehetsz a mai napon, amelynek hatására olyan dolgot is el tudsz fogadni, amelyre talán korábban nemet mondtál, vagy lehetetlennek tarthattad. A partnerednél most mindent elérhetsz, amit csak akarsz. Lépj hát a tettek mezejére.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkában, megélhetésben nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Ezért nem kellene most a felettesednek semmit sem előadni, mert nem nyitott az ötleteidre. Ha utazol, vagy tanulmányokat folytatsz, sok minden alakul a kedved, a vágyad szerint.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Amennyiben titkos szerelmi viszonyt folytatsz, akkor boldog pillanatokat élhettek át a mai napon. Még olyan dolog is elhangozhat, ami nagyon fontos neked, és amitől határtalanul boldognak érezheted magad. Pénzedre jobban vigyázz!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai nap kiváló hosszú távú tervek készítésére. Sőt, álmodozásra is jó, mert amire most gondolsz – lehet bármilyen merész dolog -, az nem is olyan sokára megvalósulhat. Rokonnal a kapcsolatod sokkal szorosabbá válhat, mint eddig.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kiváló a mai nap a hivatalos ügyek – például banki vagy a biztosítási ügyek – intézésére, szerződés kötésére. Illetve, amihez most a nevedet adod, az később hallatlanul sikeres lehet. Váratlan találkozás viszont kínos lehet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki feszült helyzet. Ha meg tudod őrizni a hidegvéredet, akkor úrrá tudsz lenni ezen a szituáción is. Baráttal szemben légy elnézőbb, talán nehéz helyzetben van, és számít a támogatásodra.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan dolgokkal kezdesz el ma foglalkozni, amik eddig nem voltak az életed része. De olyan új helyzet is létrejöhet, amely miatt vegyes érzések hullámoznak át a lelkeden: hol félsz, hol pedig alig várod a változást.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Előfordulhat, hogy olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek először talán megijesztenek. Aztán rájöhetsz arra, hogy ezek ismeretében hogyan változtathatsz az életeden. Ha szülő vagy, csemetéddel nem lesz könnyű. A siker a következetes magatartásban rejlik.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Jó hangulatban lehetsz a mai napon, hiszen több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. Sőt, az is lehet, hogy valaki megdicsér, ami nagyon jól eshet. Kiváló a mai nap olyan témáknak a megbeszélésére, amelytől talán korábban irtóztál.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha szülő vagy, akkor olyan témák kerülhetnek napirendre, amelyek a gyermekeddel, a jövőjével kapcsolatosak. Ha párkapcsolatban élsz, felütheti fejét a féltékenység. Ezért próbálj meg teljesen egyértelműen viselkedni, hogy a cirkuszt elkerüld.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a felettesednek olyan problémái vannak, amelyek miatt a kedélyállapota hullámzó. Ez pedig téged felettébb idegesíthet. Szedd össze magad, és tarts vele szemben legalább hét lépés távolságot. Barát sokat segíthet.