Horoszkóp 2017.03.20.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében jó, eredményes napod lesz. Olyan dolgokat is el tudsz intézni, amelyekre korábban nem volt se időd, se kedved. A munkában remek lehetőség adódik, amelyet gondolkodás nélkül el kell vállalni. Pénzedre jobban ügyelj.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy a mai napon megnyered a főnyereményt. Ezért nem kellene kihagynod a szerencsejátékokat, illetve minden olyan dolgot, ahol nyerni lehet. A párkapcsolatokban fantasztikus pillanatokat élhettek át.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A baráti kapcsolatoknak köszönhetően olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal ugyan nem lesz könnyű, de alkalmazkodni tudsz hozzá, és nem lesz komolyabb gond.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden kiderül: nélkülözhetetlen vagy. Bármilyen ötleted van, azt érdemes lenne a mai napon előadni a felettesednek, aki igent mondhat most arra is, amit esetleg korábban elutasított.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Nem lesz okod panaszra, hiszen több dolog alakul úgy, ahogyan szeretnéd, ahogyan korábban tervezted. De az is lehet, hogy olyan lehetőséget sodorhat utadba a sors, amely miatt irigyeidnek annyi száma lesz, mint égen a csillag.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Hirtelen, egyik pillanatról a másikra átfut a lelkeden egy régi emlék. Talán olyan valakihez kapcsolódik, akit nagyon szerettél. Még az is lehet, hogy ez miatt könny szökhet a szemedbe. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ne figyelj oda a huhogókra. Ragaszkodj ahhoz, amiről úgy gondolod, hogy jó. Tarts ki az elképzeléseid mellett, mert ugyan idő kérdése, de sikert sikerre halmozhatsz, ha így teszel. Tegyél meg mindent az egészséged megőrzéséért.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon elvarázsoltnak érezheted magad. Határtalanul boldog lehetsz, és ez vonzóvá tesz mások szemében. Olyanok is a környezetedben akarnak lenni, akik eddig inkább távol akartak lenni tőled.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt a mai napon többet izgulhatsz, mint korábban bármikor. Ha Ámor nyila még nem fúródott a szíved közepébe, akkor ez most megtörténhet. A munkahelyeden nehéz helyzet jöhet létre.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kivívhatod felettesed elismerését. Ha állásváltoztatáson töröd a fejecskédet, akkor rövidesen elérkezik a pillanat, amikor a tettek mezejére léphetsz. Rokon segítségére számíthatsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A kommunikáció jegyében telhet a mai nap. Olyan dolgokról is tudsz beszélni, amikről korábban nem. Illetve, új témád lehet, ami az életedben bekövetkező változások miatt alakulhat így. Közlekedéskor felmehet a vérnyomásod.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Figyelmednek középpontjába a mai napon a pénz állhat. Minden idegszáladdal ennek megkeresésére koncentrálhatsz. Ha még nem iktattál be a hétköznapjaidba testmozgást, akkor elérkezett ennek a pillanata is.