Horoszkóp 2017.03.19.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon mindenkivel nagyon könnyen és gyorsan egy hullámhosszra kerülhetsz. Távol áll tőled, hogy vitát robbants ki. Jó érzéked van ahhoz is, hogy az esetleges nézetletéréseket elsimítsd. Kedvesednek mondd el, hogy mit érzel iránta.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Remek alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy összhangban legyél a környezeteddel. Hogy olyan dolgok hangozzanak el, amelyek téged és a körülötted lévőket is boldoggá tehetnek. Művészi élményben is részed lehet a mai napon.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kiváló alkalom kínálkozik arra, hogy kifejtsd a véleményedet, előadd az elképzeléseidet. Azokat is, amelyekről eddig vonakodtál említést tenni. De jó a nap arra, hogy megvédd a véleményedet. Film vagy színházi előadás feldobottá tehet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Szellemileg nagy teherbírással rendelkezhetsz és kihívásként fogadhatsz bármilyen nehéz vagy félelmetesnek tűnő problémát, amivel szembekerülhetsz. De nagyon jó formában lehetsz, így aztán nincs olyan, amit ne tudnál megoldani.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Önbizalmad és fizikai energiáid a magasba szökhetnek. Úgy érezheted, mintha az egész világot egy kézzel meg tudnád ragadni. Rajta, lépj a tettek mezejére. Ha gyermekek vannak ma a közvetlen környezetedben, feltöltik energiaraktáraidat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ingerlékennyé válhatsz és a legapróbb dolgok is kihozhatnak a sodrukból. Vagy nem is veled van a baj, hanem csak kellemetlenkedő alakokkal kerülhetsz össze. Ha étteremben falatozol, nem alakul minden úgy, ahogyan azt szeretnéd…

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A magadba fojtott düh vagy ellenségeskedés balesetveszélyessé teheti a napot. Illetve lobbanékony viselkedésre ösztönözhet, és azzal veszhetsz össze, akivel nagyon nem kellene. Figyelj jobban magadra, légy óvatos, különösen utazás, vezetés közben.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Óvatosnak kellene lenned a mai napon, nemcsak a közlekedés során, hanem a kommunikációban is. Mert egyik pillanatról a másikra jöhet létre őrjítő helyzet, amikor olyan dolgot mondasz, amivel valakit megbánthatsz, és amit te is megbánhatsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Fékezned kell a mai napon magadat másokkal szemben. Arra kellene törekedned, hogy mindenkivel félreérthetetlen formában közöld a gondolataidat. Baráttal ne légy őszinte, mert ezt most képtelen elviselni, és örökre megbántódhat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon képes leszel az átfogó szemléletmódra, és kellő előrelátással tudsz tervezni. Mások nézeteivel szemben azonban nagyobb türelmet kellene tanúsítanod. Mert ez jó hatást gyakorol a te életedre is, és szervezőkészséged hatékonyabbá válhat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan esemény történhet, amelynek hatására jobban megértheted önmagad és tudod, hogy mit is akarsz. Felismerheted, hogy akkor viheted a legtöbbre, ha másokkal együttműködsz. Ezért mindenfajta kommunikáció vagy találkozás jól sikerülhet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Mindenféle üzleti tranzakció – vásárlás vagy eladás – a mai napon jól sikerül. Elméd tiszta és a gondolkodásod pozitív. Így aztán könnyedén bevonzhatod mindazt, amit szeretnél. Optimizmusod határtalan, ezért többen szeretnének a közeledben lenni.