Horoszkóp 2017.03.18.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Használd ki ezt a hétvégét, és lazíts. Csak azt csináld meg, amit nagyon muszáj, különben próbáld meg lógatni a lábad. Kiváló a mai nap mindenfajta vizes tevékenységre, például úszhatnál vagy gyógyvízben áztathatnád magad.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon a legrosszabb, amit tehetsz, hogy bebújsz a páncélod mögé, mint valami beijedt teknőc. Még ha nem is érzel kedvet hozzá, akkor is indulj el és lépj érintkezésbe másokkal. Ne engedd, hogy bármi, bárki a kedvedet szegje.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon a szép beszéddel, a finom fogalmazással, a dicsérettel érhetsz el sikereket. Még olyan személyeknél is, akikkel egyébként nem ápolsz túlságosan jó viszonyt. Vagy akikkel az elmúlt napokban feszült volt a kapcsolatod.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai nap az őszinte kommunikációé, amikor nyíltan állást kell foglalnod és készen kell állnod a kompromisszumra. Ne legyél beletörődő és tétlen, ne légy haragtartó, ne hagyd, hogy a depresszió vagy a magányérzet magával rántson. Kommunikálj!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon erősen működik a vonzás törvénye. Nem is kell sokat gondolnod valamire, elég, ha csak egyszer-kétszer fordul meg a fejedben, és meg is valósul. Tölts több időt a szabad levegőn, ami lelkileg, szellemileg és fizikailag is feltölt.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai nap kellemesen érdekesnek, sőt talán még izgalmasnak is ígérkezik. Nem lesz sok hangulatod önfegyelmet gyakorolni, de néha az is fontos, hogy elengedd magad. Keresd azoknak a társaságát, akikkel közös nevezőn vagytok több dologban is.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Energikus és fáradhatatlan lehetsz ma. De az is lehet, hogy valaki olyan dolgokat mond neked, amelyeknek hatására úgy érezheted, mintha hájjal kenegetnének. Kiváló a mai nap arra, hogy olyan vásárlást bonyolíts, amelyre jó ideje készülsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Izgatott lehetsz a mai napon, hiszen olyan új dolog történik, ami szintén hozzájárulhat ahhoz, hogy az életedben több minden úgy alakuljon, ahogyan szeretnéd. A lelked csordultig lehet ma szeretettel és szerelemmel is.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy egy hozzátartozó miatt válhatsz feszültté. Olyan dolgot mondhat, amivel megbánthat. Próbáld túltenni magad a történteken, mert ha bosszankodsz, akkor azzal csak a saját energiáidat pazarolod.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon erős lesz a hatodik érzéked. Ezért érdemes lenne a megérzéseidre hallgatni, mert ennek köszönhetően elkerülhetsz egy ritka kellemetlen helyzetet. Ha dolgoznod kell, akkor örömet találhatsz ma az elvégzendőkben.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kissé türelmetlenné válhatsz a mai napon, és a környezeted ezt nehezebben viseli. Próbálj meg lehiggadni, mert csak így érthetsz szót. Illetve így kerülheted el, hogy olyan valakit is megbánts, akit inkább a tenyereden szeretnél hordozni.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon önként tennél valami szokatlan, hétköznapi rutinodtól elütő dolgot. Mert ha nem így teszed, akkor a sors fog olyan váratlan helyzetbe hozni, hogy a döbbenettől szinte leeshet még az állad is.