Horoszkóp 2017.03.17.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A szerelmi kapcsolatokban válságos helyzet alakulhat ki, még az is lehet, hogy felmerülhet a szakításnak a lehetősége. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt nehezebben élhetőnek érezheted a mai napot. Ne csüggedj, ennek is vége lesz egyszer.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ez egyike azon napoknak, amikor legszívesebben meglógnál a munkahelyedről. Úgy érezheted, agyonnyom a munka, a kötelesség, és emiatt nem teheted azt, amihez igazán kedvet érzel. Ha tudsz, adj magadnak mára egy szabadnapot.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Türelmetlenné válhatsz mindenfajta korlátozással szemben, következésképp nem lesz zökkenőmentes a hatalmi pozícióban lévő emberekhez fűződő kapcsolatod. De az is lehet, hogy életed párja hozhat lehetetlennek nevezhető helyzetbe, amivel szemben tehetetlen leszel.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Az agyadra mehetnek azok az emberek, akik megpróbálnak korlátozni. Ám, ha kicsit őszinte lennél magadhoz, akkor rájöhetnél arra, hogy mindenki maga teremti meg a saját valóságát. Vagyis nem mások, hanem te korlátozod magad…

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha meg tudod őrizni a higgadtságodat, akkor nem lesz olyan helyzet, ami miatt még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak. Valakivel szemben túlságosan magasra teszed a mércét, amit nem tud átugrani, pedig nagyon szeretné…

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon az energiaszinted a padlóra kerül. Még az a jó, hogy a holnapi napod lazább lehet. Ezen a hétvégén olyan dolgokat tehetsz, amelyek hatására visszatérhet az erőd, az energiád, és nem nyomnak agyon a feladatok.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon úgy érezheted, mintha a körülmények súlya alatt roskadoznál. Tekintsd át újra a saját választásaidat és vállalásaidat, lehet, hogy nem is kell megtenned mindazt, amiről úgy gondoltad eddig, elvárják tőled.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nem szégyen segítséget kérni, mert ezzel a saját életedet teheted könnyebbé. A környeztedben van egy olyan személy, akibe neked kell lelket önteni, ami olyan jól megy, hogy pillanatok alatt emelkedhet az energiaszintje. És a tiéd is…

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon dilemmába kerülhetsz: vajon mennyit tartozol adni saját magadból másoknak? Téves fogalmaid lehetnek arról, amit tenned kell. A korlátaidat pedig a saját választásaid, vagy a hibás nézeted miatt te alakítod ki.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A problémák ma rávilágítanak arra, hová kell az energiáidat koncentrálni, hogy több önbizalomra tegyél szert. Illetve mindazt el tudd végezni, amit tervbe vettél. Kolléga rosszindulatú viselkedésén próbálj meg felülemelkedni, mert csak az erődet szívja.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy olyasmit kell elvégezned, amihez nem érzel kellő erőt. Sőt, az is lehet, hogy egy vírus hirtelen ágynak dönthet. Teljesen mindegy, mennyi idős a gyermeked, szüksége van a támogatásodra, az esetleges útmutatásodra.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Az is lehet, hogy a felettesed magatartása miatt érezheted nehezebbnek az életed. De az is előfordulhat, hogy elégedetlenséget válthat ki belőled mindaz, ami a munkahelyeden történik. Ha változtatni szeretnél, várj még egy kicsit!