Horoszkóp 2017.03.16.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ma érdemes lenne családi ügyekkel foglalkozni, mert még olyan dolognak is pont kerülhet a végére, ami már jó ideje nem hagy se téged, se egy rokonodat nyugodni. Ha utazást tervezel, akkor már lázban éghetsz. Valakivel szemben nem lehetsz őszinte.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Mindenféle új ötleted támadhat, a munkában pedig sokkal hatékonyabb lehetsz, mint az előző napok bármelyikén. Családi ügyek is foglalkoztathatnak, aminek hatására átértékelheted az otthoni helyzetedet, és képes leszel változtatásokat végrehajtani.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Jól meg kell szervezni a mai napot, hogy mindenre jusson idő, amit elterveztél. Azon kaphatod magad, hogy a múlton merengsz, és olyan gondolataid lehetnek, amelyek segítségével megoldhatod a jelen problémáját. Partnereddel a mai napon nehéz helyzet alakulhat ki.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ma mindenféle új ötleted támadhat, amellyel a munkádat is hatékonyabban végezheted. És ez pompás, főleg ha figyelembe veszed, vannak szuper érzékeny munkatársaid a közvetlen környezetedben. Ezért mielőtt megszólalsz, számolj 7-ig.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Remekül tudsz a mai napon aprólékos dolgokkal foglalkozni, és alkalmas az idő arra, hogy megbeszéld a problémáidat is a kollégáiddal. De a felettesed is nyitott lehet az ötleteidre. Ha beteg van a családodban, akkor légy vele szemben önfeláldozó.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kiváló a mai nap a fontosabb megbeszélések lebonyolítására, szerződés aláírására, nagyobb vásárlásra. Az is lehet, hogy olyan dolgok körül foroghatnak a gondolataid, amelyek a jövővel kapcsolatosak, és amelyeket meg kellene osztanod egy közeli ismerősöddel.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak. Ne kapd fel a vizet, amikor kiderül, hogy mennyien vannak azok, akik nem kedvelnek, akik féltékenyek rád. Hiszen ez azt jelenti, hogy az életnek valamely területén rendkívüli sikereket arathatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Eredményes lépéseket tehetsz egy olyan dologban, ami nagyon fontos, ami már régóta foglalkoztat, és ami miatt szinte minden változik körülötted, veled. Egy baráti kapcsolatod, amelyben átmenetileg távolságot tartottatok, újra szorossá válhat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Bármibe is kezdesz a mai napon, abban hallatlanul nagy sikereket érhetsz el később. Ne kérj segítséget olyantól, akivel korábban nagyon jó viszonyt ápoltál, de az utóbbi időben eltávolodtatok egymástól. Próbáld egyedül megoldani a gondodat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Hajlamossá válhatsz mindent magadban tartani, pedig jobb lenne őszintén kibeszélni a dolgokat, és kapcsolatban maradni a valósággal. Hiszen ennek segítségével közelebb kerülhetsz éned mélyebb rétegeihez, és megértheted, mi, miért történik veled.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A munkában, megélhetésben olyan változásokra van kilátás, amik érinthetik a te feladataidat, sőt a keresetedre is hatással lehetnek. Ha szülő vagy, csemetéd viselkedése miatt úgy érezheted, mintha táncot járna az idegeiden. Őrizd meg a nyugalmadat és nem lesz gond.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai nap a kommunikáció jegyében telhet, amikor olyan dolgokhoz is hozzászólhatsz, amihez semmi közöd, amiben nem kérték ki a véleményedet. De mindez nem fog érdekelni, hiszen a saját helyzetedről van szó, amit meg kell védened.